Suloista huijausta

Sain sähköpostiini tiedotteen salihanskoista. Vilkaisu omiin kätösiin ja, kyllä, rakkoja löytyy, ja jatkuvasti olenkin niitä repimässä. Mutta näissä supersekaisissa crosstraining-piireissä elää aika vahvasti se meininki, että hanskat on nössöille. Kyllä ne kädet kuulemma tottuvat, kun ovat tarpeeksi usein laitettu koville. Ja pahimmillaan väitetään, että hanskojen käyttäminen olisi jopa jotenkin huijaamista!?! Huoh.

Mulla on kämmenissä onneksi sellainen iho, että se ei kovin helposti verille mene, mutta kovettumat ilmestyvät kyllä samantien, kun tangossa vähänkin keikkuu. Ja alas tiputtautuminen tulee aina tuskaisen irvistyksen kera. Mutta silti haluan olla sen verran kova mimmi, että hanskoja en käytä. Paitsi kun klikkasin auki tiedotteen sisältämän linkin, G-Lovesin nettisivut, mieleni muuttui yhdessä hujauksessa. Tai ainakin sen verran, että rohkenin pyytää yhtiä hanskoja testiin. Ja voi että miten kivat!

G-Lovesin valikoima on todellakin naisille suunnattu, eikä haittaa mua ainakaan yhtään. Leopardikuviota, pitsireunuksia, pinkkiä…nam! Olen ehdottomasti sitä mieltä, että jos hanskoihin taipuu, niin niiden on myös näytettävä hyviltä!

Ja noh, vaikka ulkonäkö onkin aina tärkeintä, nämä myös tuntuvat hyviltä. Pakko se nyt vaan on myöntää, että nämä handuissa kaikenmaailman tankotemput tuntuvat, no jos eivät muualta kropasta hyviltä, niin ainakin kädet eivät kilju tuskissaan. Paljon roikkumista vaativissa harjoituksissa tulen aivan varmasti nämä käteeni vetämään ja olen visusti välittämättä poikien huokailuista.

Käykää oikeesti tsiigailemassa valikoimaa. Ja kertokaa mielipiteenne salihanskoista ja tyttöjen salihanskoista? Noloa vai ei? Miksi käsiään pitää kiduttaa?

8 Comment

 1. Mä oonkin ihmetellyt mikä juttu toi on sulla ja monilla muilla naisilla tuolla Vedolla, et miks ette käytä hanskoja 🙂 Mulla on tosi hyvät Casallin Girly hanskat <3 Ja ilman en kuulaa nostele, koska in-ho-an jos käsissä on rakkoja/kovettumia.

  1. Niinno painonnostossa kuulemma hanskat on vaan tiellä. Ei mulla kuulista tuu hirveesti mitään, tankojutuista vaan…

 2. Taru says: Vastaa

  mun on pakko käyttää salihanskoja koska kämmenet hikoo niin paljon et sit ei pysy esim puntit käsissä ja spinningpyörälläki ote lipsuu.

  1. Mullakin hikoo tosi helposti, onneks salilla on aina magnesiumia.

 3. nea says: Vastaa

  Mä en oo koskaan käyttäny hanskoja salilla, mutta nyt kun treenaan aiempaa kovemmilla painoilla niin hankin gripit. Ei kyllä pystyis enää tekemään vetäviä liikkeitä ilman, muuten puristan liikaa sormilla kun pito ei riitä. Kivan näköstä disainia noilla, ja ilmeisesti siellä oli joku grippiinkin enemmän panostava hanskasarja..?

 4. Riikka says: Vastaa

  Minkä kokoiset nuo sun hanskat on? Pähkäilen x-smallien ja smallien välillä, kämmenen ympärys kun on aika tarkaan 7 tuumaa joka on noiden kokojen rajoilla. Ja sitten toivotaan ettei paketti jää tulliin…

  1. Ei muuten aavistustakaan! Kokoa ei lue missään! Mutta en usko että se on niin nuukaa, eiköhän molemmat noista käy!

  2. Voi että voi ihminen olla sokea!! Kyllähän niissä hanskoissa on koko, omani on M. Katselin vain pakkausta ja lappuja hanskojen ulkopuolella! Omani voisivat kyllä olla pienemmätkin, eli mulle varmasti menisi myös S, ehkä XS:kin, ei oo niin lapiokädet 🙂

Vastaa