Joulu ja koira

Kuten aiempinakin vuosina, odotin taas innoissani Too Facedin joulukokoelmaa. Tän joulukokoelman odottaminen on aina yhtä ihanaa kuin kosmejoulukalentereiden! Tällä kertaa tein tilauksen suoraan Too Facedin omaan nettikauppaan (kiitos bloggaajakollegalleni tilaukseni vastaanottamisesta Englantiin sekä meikkien tuomisesta mulle tänne Suomeen!), sillä tilasin samalla vähän muutakin: Pretty Puppy -luomiväripaletin, yhden meikkivoiteen (siitä lisää myöhemmin) sekä kavereille juttuja. Itse joulukokoelmasta halusin tämän aivan ihanan Under the Christmas Tree -boksin:

Boksi sisältää kaksi luomiväripalettia, sekä paletin jossa korostusväri, bronzer (mä en ikinä muista mikä tää on suomeks haha) ja puna. Sekä minikokoisen Better Than Sex -ripsarin. Tämä laatikko itsessäänkin on aivan hullun nätti, en todellakaan raaski heittää pois.

Tää on ollut mulla jo ahkerassa käytössä ja tykkään IHAN HIRVEÄSTI. Oon käyttänyt kaikkia ostamiani Too Facedin meikkejä todella paljon ja niin tulen kyllä käyttämään näitäkin.

Haluan myös vilauttaa tätä ostamaani koirapalettia, hullun söpö!!!:

Pahoitteluni, että kuvat ovat vähän sinisävyisiä, se on tämä talven luonnonvalo… Tämäkin paletti on ollut käytössä useasti ja on muuten tosi kätevä ottaa aina reissuunkin mukaan. Ihanan pigmenttisiä luomivärejä! Ostin tällaisen myös Sallan joulukaltsuun ja tais tyyppi tykätä, täällä postaus. Olikin ihan parasta, kun onnistuin tän hälle saamaan, kun oli tätä niin kovasti hehkuttanut. Budjetti kyllä vähän ylittyi tän ”luukun” kohdalla, mutta ihan sama! Ihanaa ilahduttaa ihmisiä!

Mitäs ootte mieltä mun meikkiostoksista? Nythän toi joulupakkaus on perskutarallaa Cult Beautyssa alennuksessa ja vähän harmitti jälkeenpäin, että sieltähän sen ois saanut aiemminkin tilattua ilman hulluja veroja ja tulleja…nooooh.

Hei me ollaan viikon päästä lähdössä sinne Dubaihin eli SEPHORA KUTSUU. Ajattelin, että ostan sieltä jotain juttuja (mitä ei Suomesta ehkä saa!) ja kasaan jonkun skitsoihanan palkintopaketin jonkun lukijani voitettavaksi. Ja voisin muuten sujauttaa siihen messiin ton mun Better Than Sex -mascaran, koska itse käytän vain waterproofia… Miltäs kuulostaa? Kuka osallistuu???

10 Comment

 1. Sonja says: Vastaa

  Ihania ostoksia ja arvonta kuulostaa todella hyvältä! Minä osallistun!! 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Haha, jeee! 😀

 2. RuuRuu says: Vastaa

  Minä ainakin, kunhan on ihan täällä eikä instan puolella 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, blogiin aattelin! 🙂

 3. Tanja says: Vastaa

  No tottakai mukana ? tuo paletti on kyl niin suloinen ?

  1. Kissis says: Vastaa

   Niinpä, ihana!

 4. Tarja says: Vastaa

  No hittolainen, tottakai skitsoihana arvonta kiinnostaa 🙂
  Pitääpä piipahtaa Cult Beautyn sivuilla. Ihan vaan vilkasemassa..

  1. Kissis says: Vastaa

   Hmm, kosmetiikkaan pätee vahvasti sama kuin kissanpentujen ”vilkaisuun” 😛

 5. Salla says: Vastaa

  Koirapaletti paras!!! Oon ihan suu auki kun ne sävytkin on ihan törkeen hyvät!! Et se on vielä tosi käyttis! Vähän jo liian hyvä paletti 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Niinpä! On toi messis tääl Dubaiski.

Vastaa