Uusimpia ihastuksia

kaikki

Ajattelin kirjoitella hieman minua nyt niin kovin ilahduttavista uudemmista tuttavuuksista kosmetiikassa. Jatkossa aion useamminkin suosia tällaisia monta eri tuotetta sisältäviä postauksia. Minä tykkään lukea tällaisia itse, toivottavasti tekin!

SUN Lush

Lushin SUN on ihanan pirtsakka, kiinteässä muodossa kulkeva tuoksu. Sain tämän vasta viikko sitten bloggaajanaapuriltani Myyltä. Ja kiitos Myy, ihastuin tähän appelsiinin tuoksuun oitis! Valitettavasti nämä voidemaiset tuoksut eivät ole kuitenkaan kovin voimakkaita ja haluaisinkin tämän vielä suihkemuodossa. Tämä kulkee kivasti käsiveskassa mukana ja töissä uupumisen hetkellä tän tuoksuttelu todellakin herättää!

HOOLA

Benefitin HOOLA -aurinkopuuterista riemuitsin jo Boracaylla, ennen kuin olin vielä edes testannut tätä! Ja olikin kyllä ihan superhyvä ostos. Tässä on nyt se täydellinen, matta aurinkopuuterisävy. Tykkään edelleenkin Lumenen Arctic Sun -aurinkopuuterista, joka on kyllä ruskettuneemmalla iholla hieman tätä parempi. HOOLA toimii siis mainiosti kalpeammallakin iholla! Miten nää Benefitin tuotteet voivatkin kaikki olla niin ihania JA toimivia!?

Schwarzkopf

Ihan äskettäin sain testiin Schwarzkopfin uutuuden: Color Refresher -vaahdon. Olen täällä blogissani viime aikoina ahkerasti kirjoitellut tuotteista tuhkanvaaleille hiuksille ja tässä nyt yksi lemppari lisää! Helppokäyttöinen, hoitava vaahto poistaa keltaisen sävyjä hiuksista. Tätä käytetään suihkussa, jo kolmen minuutin vaikutusaika tekee ihmeitä! Tää vaahto ei sotke eikä tarvitse mitään hanskoja levitykseen. Itse pysyttelen ainakin tällä hetkellä tässä cool blonds -sävyssä, mutta tätä on saatavilla myös punapäille, lämpimämmälle blondille sekä lämpimän, viileän ja -tummanruskeille hiuksille. Hintaa vaahdolla on noin 8 euroa ja yhdestä pullosta riittää hiusten pituuksista riippuen noin kuuteen käyttökertaan. Itsellä ehkä viiteen.

Lumene

En saa tarpeekseni huuliöljyistä!! Lumene kirmasi mukaan tähän uusimpaan villitykseen ja toi markkinoille oman lip oilinsa ja sellaisen tyytyväinen käyttäjä nyt olen. Ihanalta karkilta tuoksuvia öljyjä on saatavilla kahta eri sävyä, Hohde ja Kaste, ja näistä kuvassa näkyvä Hohde taitaa olla lempparini. Kosteuttaa ja tuo kivaa kiiltoa huulille. Ei tahmaa! Yksinään huulilla tuo vain kevyttä sävyä, mutta toimii kivasti myös tummemman huulipunan päällä. Hintaa tällä on n. 13 euroa.

Madara

Instagramin puolella jo hihkuin tästä Mádaran uudesta SOS-sarjasta, joka tuo luonnonmukaista kosteutta kuivalle iholle. Sarjaan kuuluu tämä kuvassa näkyvä kasvojen kosteusvoide, kuorinta sekä seerumi ja tykkään näistä kaikista todella paljon. Mun kasvojen iho on paikoitellen tosi kuiva ja tää väriltään vaaleanpunainen, hyvältä tuoksuva Hydra Recharge Cream on mun lemppari nyt, koska sitä mun suurinta suosikkiani, Vinosourcen Moisturizing Sorbetia ei tällä hetkellä saa tilattua (toivon, että sitä tulee pian taas myyntiin, eikä sisältö ole muuttunut!) Onnellisena käytän nyt tätä SOS-sarjaa ja kehotan kaikkia tutustumaan tähän.

Models Own

Tässä näätte mun lemppareimman lakan IKINÄ. Rakastan neonsävyisiä kynsilakkoja ja tää Models Ownin ”Cocktail Hour” saa kehuja melkeinpä aina, kun tätä on mun kynsillä. Eli todella usein! Harmi, etten enää löytänyt tätä sävyä Beautypopupin valikoimasta. Tää on livenä oranssimpi, kuin miltä kuvassa näyttää! Models Ownin lakat ovat edullisia, noin 5-8 euroa. En huomaa ihan hirveästi eroja lakkojen kestävyydessä, koska en niin hirveästi varo kynsiäni ja mulla pysyy lakat täydellisen näköisenä vain päivän-pari. Tää on kuitenkin kaikinpuolin toimiva lakka, hyvä sivellinkin. Koostumus on vähän sellainen geelimäinen, ihan huippu. Toivon, ettei tää lopu ikinä!

L'Occitane

San tän L’Occitanen Velvet Hands -käsivoiteen ihan vasta äskettäin ja RAKASTAN tätä. Olen aika vaativa, mitä tulee käsivoiteisiin! Käsivoiteen pitää imeytyä nopeasti, mutta kuitenkin kosteuttaa hyvin ja tää L’Occitanen superkivassa tuubissa tuleva voide tekee just tasan näin. Tuoksu on tietenkin myös tärkeä ja tää tuoksuu todella miellyttävältä.

No mutta, oliko joukossa mitään kiinnostavia? Tykkäättekö neonsävyisistä kynsilakoista? Voidemaisista tuoksuista?

kaikkiuudet

Osa tuotteista saatu blogiin.

22 Comment

 1. Tuo Lushin SUN-tuoksu on kyllä aivan ihana ja on täten omallakin hankintalistalla 🙂 Ja olen vähintäänkin yhtä rakastunut tuohon Lumenen huuliöljyyn <3

  1. Joo, mutta jos haluaa kunnolla tuoksuvan version niin kannattaa ostaa se suihke!!

 2. Vandaalia says: Vastaa

  Hoola kyllä sopii lakananväriselle naamallekin tosi hyvin niin kuin sanoitkin 😀 Muitakin kivoja tuotteita tässä, niin kuin tuo voidetuoksu, huuliöljy ja käsivoide 🙂 Eli mieluusti minäkin näitä koontipostauksia luen 🙂

  1. Joo se sopii kyllä aika hyvin kaikille (paitsi ehkä tosi tummaihosille).

 3. RuuRuu says: Vastaa

  Ennen oli ihan parasta kun noit Models Ownin lakkoja sais Seppälästä, tuli useempi pullo ostettua, mut sekin on jääny, kun en jaksa aina tilailla kaikkea ulkomailta 🙁

  1. Aijaa! Tällä on kyl kivoja sävyjä.

 4. Sissi says: Vastaa

  Toi L’Occitanen käsivoide on ihan huippu! Oon rutistellut omaani jo ihan selkeän vajuman:)

  1. Niinpä! <3 Ihan koukussa.

 5. HOOLA ON PARAS! Mulla on ollut se jo monta vuotta ja aina ihmettelen, miten muut ei oo vielä keksineet sitä <3 Tykästyin myös L'Occitanen käsivoiteeseen, suuri plussa aurinkosuojasta ja ihanasta hehkusta mikä käsiin tulee 🙂

  1. No nyt se on keksitty! 😀 Joo aurinkosuojakerroin on hyvä. 🙂

 6. Madaran uutuuksia on pakko testata, koska pakkaukset ovat niin söpöt ja sisältökin olisi varmasti loistava kuivemmalle iholle 🙂

  1. Joo se seerumi ja kuorinta on kans tosi hyviä. <3

 7. Myy says: Vastaa

  :)(:

  Hoola on ihana, mutta en tykkää siitä pakkauksesta. Itse tuote on niin syvällä, että on hankala arvioida kuinka paljon sivellin pannuun osuu. Buu!

  1. Eikä! 😀 Hyvin toimii!

 8. Benefitin Hoola on ihan mun lemppari! Jotenkin niin tylsä ja tavallinen (paitsi pakkaukseltaan), mutta just siks niin paras ja toimiva!

  1. Mä tykkään näistä pakkauksista ihan törkeesti! 😀 Haluan kaikki!!!

   1. Ansku says: Vastaa

    Käytin pitkään NARS:in Lagunaa mutta ostin nyt viimeksi Benefitin Hoolan ja olisiko se jopa parempi kuin Laguna?! 😀 Love, love ja täydellinen sävy, sopii mun aika vaalealle pinkihkölle iholle tosi hyvin! Ostin omani Felluniquesta mutta matkoilta kannattaa kyllä napata mukaan! 🙂

    1. Lagunasta mulla ei ookaan kokemusta! Ja aina matkoilla pitää saada Benefitiä, jos vaan mahdollista! 😀

 9. Päivi P says: Vastaa

  Uu tuo Schwarzkopf Color Refresher kuulostaa kiinnostavalta tuotteelta! Hmm mihin kategoriaan se muuten menee hiustuotteissa? Onko se vähän niin kuin hoitava naamio, jossa on pigmenttiä hiukan seassa, joka nyt vaan sattuu oleman vaahtomuodossa vai..? 😀

  1. Siis joo. Tää on tosi jännä! Tässä ei oo silminnähden mitään sinertävää pigmenttiä, mut silti tää poistaa keltaisuutta! 😮 Olin ihan yllättynyt. Ja on paljon hoitavampi kun muut vastaavat.

 10. LauraL says: Vastaa

  Lushin SUN kuulostaa jännälle, noi Lumenen huuliöljyt vaikuttaa tutustumisen arvosilta, Madaran tuotteet kiinnostaa aina ja tuota käsivoidettakin voisi testata, pakkaus ainakin näyttää kivalle.

  1. Toi käsivoiteen pakkaus on TÄYDELLINEN. <3

Vastaa