Leo sai uuden kodin

Leo

Sain maaliskuussa blogini lukijalta sähköpostia. Kaikessa lyhykäisyydessään viestin sisältö oli se, että ulkomailta Suomeen pelastettu noin yksivuotias kissapoika tarvitsi uuden kodin ja voisinko auttaa ja kysellä blogini avulla, josko sopivia kodin tarjoajia löytyisi. Lupasin laittaa asian blogini Facebook-sivulle ja näin teinkin. Kissasta, Leosta, kiinnostuneita löytyi heti ja yksi näistä oli ystäväni, joka oli jo pidemmän aikaa miettinyt ottavansa omalle kissalleen kaverin.

Olinkin erittäin iloinen kuultuani, että Leo sai lopulta kodin juuri ystäväni luota ja pääsin itsekin moikkaamaan Leoa. Söpöliinin alkutaival uudessa kodissa ei ollut ihan ongelmaton, vaan monenlaista rähinää oli kodin alkuperäisen ja ensimmäisen kissa-asukkaan, Maunun, kanssa. Nyt kissat tulevat kuitenkin jo edes jotenkin toimeen ja toivottavasti ovat vielä joskus ylimpiä ystäviä.

Leo

Leo oli aluksi hirveän arka, mutta hetken vieraita tarkkailtuaan uskaltautui kunnolla esille ja kuvattavaksi. Mun mielestä Leo on ihan omistajansa näköinen, hih. En kuitenkaan usko, että omistaja arvostaisi, jos laittaisin tänne ”Kuin kaksi marjaa” -vertailun, joten jätetään se nyt suosiolla väliin.

Leo

Leon uusi kaveri Maunu on jo vanhempi kissa ja nähty täällä blogissa vilaukselta aiemminkin. Maunu on leppoisa ja ihmisrakas, joten eiköhän näitä ominaisuuksia ajan kanssa tartu Leoonkin.

Maunu

Olen erittäin onnellinen Leon puolesta, sai parhaimman kodin mitä kissa vaan voisi itselleen toivoa.

Leo

Eiks ooki söppänä?

24 Comment

 1. Kahvitahra says: Vastaa

  Aivan ihana? Hyvä että Leolle löytyi uusi koti. Uskon että Maunusta ja Leosta tulee parhaat ystävät, niin kävi meidänkin kissoille alun yhteenotoista huolimatta.❤️

  1. Mä uskon kans! Meillähän kaikkien kissojen tutustumiset meni tosi nopeesti ja vaivattomasti, mistä olinkin aina tosi yllättynyt ja iloinen. Mutta kyllä Leo ja Maunukin vielä toisensa kunnolla löytävät.

 2. Voih! <3

  1. <3

 3. Voi apua tuota ilmettä! Vähän surullisen ja aran näköinen, ihanaa että uusi koti löytyi 🙂

  1. Joo. <3 Arka vielä onkin, mutta vierailun päätteeksi oli jo ihan rennosti. 🙂 Siitähän se, pikkuhiljaa.

 4. Maijahei says: Vastaa

  Voi eiiii miten söpö(jä)! 🙂 Leo näyttää mun kisulta, tosin Mortti on vähäsen fatsompi 😛

  1. Hehe. 😀 Eiköhän Leokin tosta vähän liho. 🙂

 5. Ihana Leo, niin kauniit ja persoonalliset kasvot. Poikaystäväainesta Almalle? Olisipa mulla mahdollisuus pelastaa kaikki eläinraukat. Sydäntä särkee kun ei ole. Onneksi maailmassa on hienoja ihmisiä jotka välittävät ja pelastavat <3

  1. On kyllä joo tosi hassut kasvot. <3 Alma on leikattu, joten sellasta ainesta ei. 😀

 6. Sonja says: Vastaa

  Voi kuinka söppänä kisu! Persoonallisen oloinen tapaus 🙂

  1. Joo, aivan ihana. <3

 7. RuuRuu says: Vastaa

  Voi kun kaikki kodittomat kissat löytäisi kodin, ottaa niin päähän kaikki ne ihmiset jotka ei leikkuuta kissojaan ja siitä syystä ne lisääntyy holtittomasti, ties paljonko kissojakin joutuu kokoajan piikille, kun ei eläinsuojeluyhdistyksetkään niitä voi loputtomasti pitää… aaargh, puhumattakaan kesäkissailmiöstä……

  1. Niinpä. Leo tosiaan on pelastettu ulkomailta Suomeen, huonossa kunnossa. Vieläkin on hoikka poika, mutta on kuitenkin saanut jo mukavasti lihaa luiden päälle. 🙂

 8. sari says: Vastaa

  Aika ihana Leo-poika. Ja miehekäs Maunu! Meillä oli aikanaan kaksi löytökissaa, tulivat eri aikoina ja valitettavasti eivät yhteiselonsa aikana koskaan pitäneet toisistaan. Nyt toisesta on jo aika jättänyt, toinen vielä iloisesti porskuttaa. Meillä on ollut ”filosofiana” ottaa iäkkäitä kissoja, joille on vaikeampi löytää kotia.

  Toivotaan, että Leolle ja Maunulle löytyy yhteinen sävel.

  1. Ihan hyvä filosofia, peukku sille! 🙂

 9. Janica says: Vastaa

  Onnea Leolle uuteen kotiin <3

  1. 🙂

 10. Mahtavaa, että Leo löysi uuden kodin. <3

  1. Niin. <3

 11. Heli says: Vastaa

  Aina sydäntä lämmittää kuulla tällaisista kissakohtaloista. Oma intohimoni on maatiaiskissat, jotka turhan usein lopetusuhan alla. Viimeksi otin sairaan kissanpennun, koska se ansaitsi mahdollisuuden elämään ja leikkauksen ansiosta kohta kaksivuotias rakkauspakkaus <3 Viisi kissaa kotona vipeltää ja toiset tulee juttuun keskenään paremmin kuin toiset, mutta saman katon alle sopivat 🙂

  1. VIISI kissaa? 😀 Apuaaa!

 12. Julia says: Vastaa

  Ihania. 🙂 Joskus vielä mullakin on kissa. Tai kaksi. Kolme, neljä… ;D

  1. Neljä ois jo too much!!

Vastaa