Kainalokuulumisia

No niin. Olen taas käynyt valoimpulssihoidossa ja löytänyt uuden, maailman parhaimman deodorantin! Ja ajattelin härskisti iskeä ne molemmat tähän samaan postaukseen.

Karvoista en siis päässyt vieläkään lopullisesti eroon, ja vielä on ainakin yksi käynti sovittuna Radical’Epiliin (blogiyhteistyö) helmikuulle. Tosin nyt kuulen suihkussa kainaloita sheivatessani mieheltä ”miksi sä sheivaat kun ei siellä mitään oo?” -kommentteja. Vanhat tavat jne. Valoimpulssijutuistani ette siis pääse vielä eroon, mutta kommenteista päätellen ette haluakaan, hyvä.

Ja sitten siihen maailman parhaaseen dödöön! Töistä tän muistaakseni joskus sain ja onneksi tajusin ottaa sen viimeinkin käyttöön, sillä tää on parasta ikinä!!! Mun kainalot ei kestä mitään Absolut Torr -litkuja ja kaikki muut yödödöt on liian kesyjä. Tämä Stop24 ei tunnu iholla lainkaan, edes sen (ilmeisesti mulla jo turhan) sheivaamisen jälkeen, mutta KYLLÄ VAAN TOIMII. Levitetään yön ajaksi ja aamulla pestään pois ja ohjeen mukaan parhaimman tehon tällä saa noin neljän yön käytön jälkeen, mutta huomasin kyllä jo ekana päivänä tän huikeen tehon. Ostin just toisen tällaisen jemmaan, roll-onin. Lisäksi tätä on saatavana vielä jotain extratehokasta, mutta sen mahdollisesta kirvelemisestä en sitten osaa sanoa. Oon superhikoilija ja tää toimii mulla täydellisesti, käsittämätöntä. Apteekista saa ja maksaa n. 13 euroa. Tätä voideversiota on vähän ärsyttävä levittää, roll-on on siihen parempi.

Jos siis mietit uuden supertehokkaan dödön ostamista, niin apteekkiin mars. Ja jos kainalokarvat ärsyttää, niin valoimpulssihoitoon marsmars. Lukijani saavat edelleenkin Radical’Epilistä -20 % kainaloiden valoimpulssihoidoista, joka on jo muutenkin edulliseen hintaan ihan kiva alennus.

P.S. Tasan viikko Balille lähtöön! En kestä!!!

12 Comment

 1. Pitkä matka tohon vielä, mutta perästä tullaan 🙂 Seuraavaa aikaa joutui valitettavasti siirtämään parilla viikolla, kun jalka paketissa ei sinne alakertaan niin helposti mennä. Perjantaina kuitenkin pääsisi taas 🙂

  1. No sä selviit varmasti vähemmillä käynneillä, mä TIESIN, että mulle se keskimäärin-käyntikertamäärä ei riitä!

 2. Salla says: Vastaa

  Millainen levityspää tossa voidemaisessa on? Tekis mieli kokeilla! 🙂 T: Toinen superhikoilija

  1. Siis todella huono, olematon. Pitää sormin levittää. Siksi toi roll-on on parempi.

 3. Anonymous says: Vastaa

  Pitää seuraavaksi kokeilla tätä deodoranttia kun nykyinen loppuu 🙂 Hyvää ja turvallista matkaa jo tässä vaiheessa!

  1. Kyllä kannattaa. En oo parempaan törmänny. 🙂 Ja kiitos!!

 4. Myy says: Vastaa

  Mä kokeilin tota voidetta (ärr ei levityspäätä), mutta mun iho ei kestänyt sitä. Pari yötä meni ihan ok, mutta kolmannen jälkeen kainalot oli ihan punaraitaiset. :/

  1. Olikse tosiaan tää normiversio, ettei ollu se extra? Tää ei nimittäin tunnu mulla missään! Ihanku kosteusvoidetta laittas. 😀

  2. Myy says: Vastaa

   Oli normi! Mut mä oonkin tämmönen herccis.

  3. Höh.

 5. MRMR says: Vastaa

  Millanen tuon roll-onin koostumus on? Siis ihan sellanen perus ”nestemäinen” roll-on vai onko se vaan tuota voidetta eri paketissa? Mun kainaloilla on ongelmia tavallisten rollonien kanssa, kiristää ja kuivattaa ja on kamalaa, voin käyttää vaan voidemaisia dödöjä. Tähän saakka Rexonan ja Doven Maximum Protectionit on olleet ainoita toimivia ja ärsyttämättömiä, mutta oon ehkä tullut immuuniksi tai jotain kun ei nekään oikein enää pidä. Tää kiinnostais kyllä kauheesti!

  1. Joo, roll-onissa on nestemäinen koostumus. Mutta toi ei kyllä kuivata yhtään. Mutta ehkä kandee kokeilla varmuuden vuoksi tota voidetta. Se levittäminen on ärsyttävää, mutta ihan siedettävää kuitenkin. 🙂 Mullakin toimi se Neutral-dödö pari vuotta kivasti, mutta enää ei. 🙁 Tää on ihan pelastus.

Vastaa