Maineen palautus

Toukokuussa haukuin täällä blogissani MSCHICin kulmakarvavärin ja siveltimen. Nyt haluan kuitenkin ottaa sanani takaisin. Hyvä, että pakotin itseni käyttämään tätä, sillä siveltimen käyttö tosiaan vaatii hieman harjoittelua. Kovasti tätä blogeissa on hehkutettu enkä ensin tajunnut ollenkaan miksi, mutta nyt yhdyn kaikkiin ylistyksiin, tämä on nimittäin tosi hyvä ja on käytössä päivittäin sen Oriflamen kulmavärin ensin rikkouduttua ja sitten loputtua. Käytän enimmäkseen tästä tumminta sävyä ja tuota vaaleaa heleyttäjää laitan kulmien alle.

Oli pakko tehdä tämä postaus, koska harmitti hirveästi tuo aiempi mollaukseni. Tämä vain tarvitsi osakseen hieman aikaa ja harjoittelua!

Muita tähän ihastuneita?

6 Comment

 1. Elisa says: Vastaa

  En ole kokeillut tällaisia varsinaisesti kulmille tarkoitettuja pressattuja tuotteita. Kulmakynän virkaa on hoitanut täydellisen kylmän ruskean värinen Collection 2000 Eye Kohl Pencil ja mikäli se on teroittamatta (eli usein), käytän Grimasin mattaruskeaa luomiväriä. Levitän sen vähän samankaltaisella siveltimellä kuin tässä, se vain on alunperin tarkoitettu eyeliner-rajaukseen 😀 Eli en kyllä paljoa käytä tuotteita niiden alkuperäisen käyttötarkoituksen mukaan mitä tulee kulmakarvoihini.

  Harmi, että MSCHIC on niin kallista, muuten voisin kokeillakin.

  1. Joo aika hintava merkki on, mutta suomalainen! Suomalaista pitää tukea! 🙂

 2. Hmm pysyykö toi hyvin, vaikka hikoilee kun sika? Eli kulmat ei lähde karkuun? 😀 Tai jos vahingossa sattuisi… sohimaan itseään jotenkin kulmiin? (Joo tätä tapahtuu aika usein..) Terv. Etsii täydellistä kulmasysteemiä…

  1. Mulla ainakin kestää hyvin hikisimmätkin jumpat, ei oo vielä kulmat lähteneet karkuun! En sitten tiedä, jos tällä ihan kunnolla piirtää kulmat…Kyllä mäkin sohin ties minne päivän aikana, mut ei oo levinny tämä.

 3. Myy says: Vastaa

  Mä olen niin rakastunut Sensain kulmakynään, etten jaksa enää muuta kokeilla 🙂

  1. Kynä on joo näppärä, mutta en oo löytänyt tarpeeksi hyvää sellaista 🙁

Vastaa