Neljäs käynti

Viime viikon tiistaina, eli tasan viikko sitten, kävin taas Radical’Epilissä, jolloin oli mun neljäs kerta kainaloiden valoimpulssihoidossa. Viime kerralla hoitaja sanoi, että kolmannen käyntikerran jälkeen huomaisin radikaalimman eron ja oikeassahan hän oli. Kyllä se karvojen kasvu vaan pikkuhiljaa lakkaa! Mun ei tarvitse enää sheivata päivittäin ja näyttää vahvasti siltä, että kohta ei tosiaan tarvitse sheivata enää lainkaan. Ja iho kiittää!

Iho on myös jo tottunut valoimpulssihoitoon niin hyvin, että nyt kainalot käydään läpi paljon suuremmilla voimakkuuksilla. Nyt valoimpulssit siis tuntuvat pienenä nipistelynä, mutta koko hoitokerran kesto on yhteensä niin lyhyt, että saa mun puolesta nipistelläkin! Mitään kidutusta hoito ei kuitenkaan missään nimessä ole (eikä saakaan olla), joten sopii kyllä herkemmillekin.

Viides kerta on sovittu toukokuun puoleen väliin ja sitten jo katsotaan, että monelleko kerralle enää on edes tarvetta, hihii! Kesää kohti!

Lisätietoja tästä mainiosta hoitolasta Bulevardilla ja valoimpulssihoidosta muutenkin löydätte täältä.

5 Comment

  1. Anonymous says: Vastaa

    Onko tuo hinnaston hinta kertapoistona hinta vai kaikkien 5-10 kerran yhteishinta?

    1. Se on kertahinta. Joka on muuten aika edullinen, kun vertaa pk-seudun muihin valoimpulssihoitoloihin! Ja tilaamalla uutiskirjeen saa yhden kerran veloituksetta (kainalot tai bikinirajat) 🙂

  2. Tää on kyllä jännä projekti. Onneksi on kaltaisiasi julkisia koekaniineja, joiden kehomuokkauksia voi täältä ruudun takaa hämmästellä. Mutta sanonpa vaan, et jos tää homma kolmella huntilla poistaa loppuiäksi kainalokarvat, niin mate – I’m in.

    1. Heh, on ilo olla ”julkinen koekaniini” ! 😀

  3. Kieltämättä hieman houkuttelee elämä ilman epilaattoria ja sheivausta. 😀

Vastaa