Uusi Lush

Lush Mannerheimintie

Nojuu, onhan täällä Purkkimafiassa pyörinyt jo postauksia eilisistä Lushin kutsuvierasavajaisista, ja mietinkin ihan jopa sadasosasekunnin ajan, että viitsinkö enää tästä edes kirjoittaa, vaikka paikan päällä riemuissani käväisin. Mutta sitten kelasin että mitäs hittoa, eihän voi koskaan olla liikaa Lushia?!

Lush avajaiset

Tänään klo 13 Mannerheimintien uusi uljas Lush avautui virallisesti, eli sinne ihanien tuoksujen keskelle voitte jo nyt köpötellä. Eilen paikalla oli lehdistöä, bloggaajia ja kunniavieraita, muun muassa yksi Lushin perustajista, Rowena Bird (kuvassa alla vasemmalla), oli paikan päällä kertomassa tuotteista. Heh, kaunis nainen näytti just tasan siltä, ettei ois voinutkaan olla mitään muuta kuin yks tällaisen mielettömän kosmetiikkataivaan perustajajäsenistä!

Rowena Bird

Tykkäsin uudesta liikkeestä jo heti ensisilmäyksellä. Liikkeessä on myös alakerta, jossa halukkaille oli tarjolla kosteuttavaa käsihierontaa. Jatkossa siellä tullaan järjestämään mm. yksityistilaisuuksia, jotka voivat olla vaikka polttarit, lastenkekkerit…Kuinka hauskaa!

Lush

Lush

Lush

Alakerrassa pääsimme myös kuulemaan tuorekasvonaamioiden tekemiseen käytettävistä ainesosista (joista yksi haisi aivan akvaariolta). Sain tuorekasvonaamion mukaani myös goodie bagissa ja kokemuksesta tiedän, että ne ovat vallan ihania! Saamani Catastrophe Cosmetic -naamio EI tuoksu akvaariolta! Ajattelin tehdä siitä vielä myöhemmin juttua tänne.

Lush

Lush

Lush

Lush

Kaikenlaista ihanaa bongasin taas myymälän hyllyiltä, vaikka väentungoksen keskellä olikin välillä vähän hankalaa hypistellä ja kuvailla.

Lush

Lush

Lush

Lush

Lush

Yksi syy, jonka takia innolla Lushin avajaisiin halusin, oli uudet ÄITIENPÄIVÄTUOTTEET. Pieneksi pettymyksekseni goodie bagista niitä ei löytynyt, joten ostoslistalleni joutuu ainakin törkeän kivalta tuoksuva suihkugeeli, Yummy Mummy! Kannattaa ehdottomasti käydä tuoksuttelemassa! En oikein osaa sanoa, miltä se tuoksuu, paitsi tosi hyvältä.

Lush Yummy Mummy

Olitteko jo tietoisia tästä uudesta Manskun liikkeestä? Käykää ihmeessä! Tänään siellä on vielä kaikenlaisia kivoja avajaisylläreitä ja kasvonaamioworkshoppeja! Tarkka osoite on siis Mannerheimintie 5. Siinä Kaivopihan vieressä. Myös asematunnelin Lush pysyy, eli nyt Helsingissä on kaksi Lushia, jee!

Lush

14 Comment

 1. Mulla toi Lush huuma on menny aika pitkälti jo ohi, ihan kivoja tuotteita, mut jotenkin on vaan jääny ostamatta uusia, jääkaapista just heitin pilaantuneen tuorekasvonaamion roskiin, kun ei vaan tullu sit kuminkaan käytettyä…

  1. Joo, mullakin jäi yks Lushin tuorekasvonaamio lähes käyttämättä, kun se jääkaappisäilytys mahdollistaa niin helposti sen unohtamisen. ;D

 2. Voi eiii, ihana idea nuo smoothie -pullot! 😀
  Yummy Mummyn tilasin heti kun ne tuli briteissä myyntiin, kun kuullosti niin houkuttelevalta.

  1. Joo noi smoothiet oli hauskoja! Ja hyvää. 😛

 3. Mä kävin siellä tänään!! Hirmuisesti porukkaa ja varmaan 20 metrin jono ennen ovien avaamista. Oli kyllä todella ihanasti sijoteltu tuotteet. Tosi erillainen fiiliksiltään kuin asematunnelin liike, joka on myöskin erittäin mukava. Mukaan lähti Karma-hajuvesi = tuoksun nyt ihan Lush-kaupalta 😛 Ja goodie bag!! Aivan mieletön! Siinä oli siis 7 tuotetta, 50 ekaa shoppaaja sai semmosen 🙂 <3

  1. Ooooooo!!

 4. Salla says: Vastaa

  Tajuaakohan mun koirapojat hankkia mulle Yummy Mummya?? Sitä on kuulemma myös suihkuvartalovoide, tahtoo!! 😛

  1. Joo, sitä en tahdo. 😀

 5. Yummy Mummy on ihanan väristä! Eikä voi tuoksua huonolta 😉

  Mä en tiä olisinko uskaltanut juoda noita smoothieita.. (no tietty olisin). Ne näyttää oikeasti niin paljon Lushin suihkugeeleiltä että olisin ollut tosi skeptinen että onko tässä tehty nyt joku jekku ja siellä onkin oikeasti jossain pullossa suihkugeeli 😀 Haha!

  1. Haha, kyl mäkin haistoin ennen maistamista. 😀

 6. Hei,
  mitä mieltä olet maybellinen baby (lips/skin) merkkien käyttämistä eläinkokeista? Oletko tietoinen asiasta? Miten muuten suhtaudut eläinkokeilla testattuihin tuotteisiin? 🙂

  1. EU on kieltänyt kosmetiikan eläinkokeet alueellaan, mutta kiellon valvonta on olematonta. Nuorempana mulla oli pitkään kestänyt vaihe, että käytin vain eläinkokeetonta kosmetiikkaa. Hassua, että kommentoit asiaa, koska olen miettinyt tätä viime aikoina paljon. Suhtaudun tietenkin negatiivisesti eläinkokeisiin kosmetiikassa, mutta valitettavasti ainakin tällä hetkellä käytän todella monen yrityksen kosmetiikkaa, jotka eivät löydy eläinkokeettoman kosmetiikan listalta.

 7. Asun niin kaukana Lushista että ei tulee ostettua sieltä kovin usein. Yksi kerta olen kuitenkin tilannut netistä mutta eihän se ole sama asia kun oikeessa kaupassa käyminen. Tykkään siitä mustaherukan kuorivasta mustasta palasta. Se on tooosi hyvä 🙂

  1. Joo kyllä kaupassa käyminen on ihan eri juttunsa, se tuoksu. <3

Vastaa