Maailman kaunein (ja odotetuin) postikortti

Okei. Tottamooses on tosi kivaa saada postikortti joltakulta tutulta, kauempana asuvalta sukulaiselta tai ihan jopa ulkomailta asti. Mutta kyllä silti tämän kortin näkeminen eteisen matolla raskaan työpäivän jälkeen tuntuu aina erikivalta. Ainakin silloin, kun oikein kovasti on odottanut jotain tilaamaansa ihanaa juttua, mutta myös silloin, kun ei ole MITÄÄN tietoa siitä, mitä postimies on yrittänyt luukusta tunkea. Koska olen 8-16 kokopäivätyössä, en ole lähes koskaan sairaslomia ja lomia lukuun ottamatta kotona postintuloaikaan. Siksipä, jos en ole tilannut pakettia töihin (ja harvemmin näin teen), tällaisia välillä eteisen matolta löytää. Yllä olevaa en muuten ole vielä hakenut (siksi osa koodista kuvassa varmuuden vuoksi poistettu :P), mutta luulisin paketin olevan sitä Tigin sokeria , jee!

Tällainen kortti viime toukokuulta oli kuitenkin aivan uusi ja outo mulle:

Tosin tämä kortti löytyi ulko-ovesta, ei matolta. Ja tällainen viesti kääntöpuolella:
Aluksi nauratti. Hetken päästä itketti. Homman nimi oli siis se, että tilasin LilyLololta mineraalimeikkejä, jotka oli tungettu samaan pienehköön kuplamuovikuoreen. Postitäti oli sitten yrittänyt tunkea tätä kuorta postiluukusta sisään siinä kuitenkin niin mahtavasti epäonnistuen, että kuori jäi puoleen väliin luukkua ja täysin jumiin. Pelkkä ajatus posteljooni-raukasta paniikissa riuhtomassa kuorta edes takaisin oli jokseenkin huvittava, kunnes aloin itse samaan hommaan. Tulihan siinä pari kertaa kirottua ja aikaa meni…no jonkin verran. Sain kuin sainkin lopulta kuoren irti (koska hei, jos se on siihen kerran mennyt, sen on pakko tulla myös samaa reittiä takaisin?!?) ja tietenkin pelkäsin, missä kunnossa sisältö on…mutta ihme kyllä kaikki ehjinä! Huh! Huvitti kyllä hieman myös se, mitäköhän Reiska tästä hommasta oven toisella puolella tuumaili, on ollut ainakin hyvää viihdettä. 😀 Onneksi ei sentään tullut sitä KOIRApostia… 🙂

Muita postikommelluksia? Tai postivitutuksia?

4 Comment

  1. Mari says: Vastaa

    Hyvä postinjakaja teillä, kun on osannut jättää ton kortin 🙂 Ilman tuota viestiä sua ois saattanu vituttaa, kun jakaja on vaan jättäny maksikirjeen tyrkylle oveen.. tosin kun säkin sen kans jouduit taisteleen niin ehkä se kirje ei siitä olis kenenkään pitkäkyntisen mukaan edes lähtenyt kovin helposti 🙂

  2. No ensin vähän närkästyin, että kuka vaan ois voinut sen napata prkl…mut ei sitä tosiaan niin vaan napattu! 😀 Kyllä siihen aikaa meni ihan mukavasti kun sitä pikkuhiljaa sieltä yritti eri kulmista kiskoa ja olin kyllä ensin aika varma, että jumissa on ja pysyy. Mutta joo, onhan tuo viesti vähän huvittava, mutta kai se on myös jonkinlainen todiste, jos sisältö on mennyt rikki ja pitää alkaa pyytämään korvauksia -> Postin vika.

  3. LauraL says: Vastaa

    Oliskohan sen voinu leikata jostain kulmasta auki ja ottaa sisälmyksiä pois ja silleen yrittää irrottaa sitä?

    Joskus tälläsiä, kun on tilannut lp:n niin posteljooni on sen paketin survonut sitten lähes kaksinkerroin laatikkoon kun muuten ei ole mahtunut 🙂

  4. Joo, lopulta mä tosiaan leikkasinkin sitä kuorta auki. Pari purkkia oli joutunut niin tiukasti jumiin keskikohdasta, et ainoa mitä pysty tekemään oli vaan pikkuhiljaa yrittää venkslata niitä irti. Posteljooni oli kyllä tosissaan yrittänyt sitä survoa siitä läpi ja lopulta se ei ollut enää liikkunut kumpaankaan suuntaan. 😀

Vastaa