Kirkkaat kynnet

Mulla on aina kynsissä kynsilakkaa, siis todellakin ihan aina. Jos se ei ole värillistä, niin se on väritöntä, tai lähinnä kynttä kirkastavaa lakkaa. Nämä ovat varmasti monelle tuttuja kynsilakkoja, mutta haluan silti esitellä ne täällä, koska ovat niiiin paljon parempi vaihtoehto tavalliselle, värittömälle kynsilakalle! Ja aina välillä kun näistä jollekulle hehkutan, saan usein vain ihmetystä osakseni. Nytpä voinkin sitten jatkossa vaan antaa tän postauksen osoitteen.

Olen käyttänyt näitä kynttä kirkastavia kynsilakkoja jo ikuisuuden, ja markkinoille välillä putkahtaa aina tasaisin väliajoin näitä lisää. Vakikäytössä kuitenkin on Trindin Nail Brightener ja IsaDoran Nail Whitener. Näiden nimet tosiaan pitävät paikkaansa hyvin, sillä Trindin lakka enemmänkin kirkastaa ja IsaDoran valkaisee. Tässä ensimmäisenä IsaDora:

 

IsaDoran Nail Whitener tuo kynnelle paksumman, valkoisemman pinnan. Molemmissa lakoissa väri taittaa siniseen ja tykkään tuosta sävystä ihan älyttömästi. Älkää muuten katselko kovin tarkasti kynsieni/kynsinauhojeni kuntoa…tämä ei ole mikään kynsiblogi! 😀

Tässä kynsillä Trind:

Trindin Nail Brightenerissa lopputulos on hillitympi, joskin etenkin ulkona huomattavan sinertävä. Tätä voi laittaa huoletta pari-kolme kerrosta, IsaDoraa riittää yksikin. Koostumukseltaan ja säilyvyydeltään Trindin lakka on IsaDoraa parempaa, se on ohuempaa. IsaDora paksuuntuukin pullossa nopeammin. Tosin molemmat paksuuntuvat pullossa ennen loppumista, jos ei usein käytä niin varmasti jo puolessa välissä. Jokin ohentaja varmasti voisi toimia, mutta itse en ole sellaista jaksanut kokeilla. Kummankin päälle sopii pikakuivattaja, en ole huomannut mitään kutistumista tai sävyn muutosta! Molemmat lakat ovat noin 7-10 euron hintaisia.

Löytyykö sieltä joku muu näiden kynnen kirkastajien vakikäyttäjä?

P.S. Kuvan lakat olen ostanut itse. Ja ostan aina lisää kun pääsee loppumaan (tai lähinnä on liian paksua enää käyttää).

6 Comment

 1. Jos on keltaiset kynnet niin tuo sinertävyys taittaa sen pois 🙂 olen käyttänyt tuota Trindiä ja se kyllä toimii.

  1. Kiitos ahkeran aluslakan käytön, mulla ei oo, mutta nää on muutenkin kivat. 🙂

 2. Liisa says: Vastaa

  Mä rrrrakastan tuota Trindin Nail Brighteneria, se on yks mun suosikkituotteita Trindiltä. Ja mäkin käytän aluslakkaa AINA, mutta silti kynnet kellastuu. Mutta lakkaan miltei joka päivä uudet, kyllähän se ottaa osansa 🙂 Ihan paras, jee! Taidankin kaivella omani kätköistä ja antaa sille pari pusua <3 lässylässylää!

  1. Jep, munkin. 🙂 Toimiva vuodesta toiseen.

 3. En ole tienny tommottisista. Kynsihommiin olen hurahtanut ekku kertaa ever juuri nyt, (otin jopa geelilakkauksen hulppeine koristeineen), joten kaikki kynsijutut nyt kiinnostaa!
  Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa

  1. Noni! Kannattaa tutustua! Mulla on nytkin tätä IsaDoraa 🙂

Vastaa