Ennen joulua

Me aloitettiin joulufiilistelyt perjantaina, kun vein miehen yllärinä syömään ravintola Havikseen. En ollut aiemmin ko. raflassa käynyt ja laitettiin pitkästä aikaa päälle muutakin kuin, noh, farkut ja huppari. Kivaa välillä pukeutua fiinimmin ja tämä paikka kyllä sitä vähän vaatikin. Joulubuffet siis oli illan aiheena ja vetelin nälissäni alkuruokia sellaisella antaumuksella että pääruoka (lohta tietty) ei vaan millään uponnut kokonaan. Yllättäen jälkkärin (valrhona-suklaakakkua, vadelmaa ja vadelma-semifreddoa) kohdalla ryhdistäydyin. Aiai, miten hyvää oli kaikki, vaikka piperrysruokaa olikin.

Lauantaina paketoin kerralla kaikki lahjat ja tein sen kerrankin kissoilta piilossa. Voi sitä huudon määrää kun kaksi pakettinaruhimoista pojua tajusi, että aion heilutella narujani suljetun oven takana. Mutta mulla säästyi hermot eikä tarvitse aattona pelätä, että mistähän paketista Arskan nenu pilkistää…

Sunnuntaina annoin periksi ja käytiin katsomassa Hobitti-Smaug. Lupasin itselleni, että leffan aikana vedin vikat irtokarkit seuraavaan kuukauteen, koska: vuokrattiin asunto Copacabanalta! On siis PAKKO olla edes jonkinmoisessa rantakunnossa kuukauden päästä! Huomenna aion kyllä syödä vielä jouluherkkuja mutta sitten ryhdistäydyn ihan tosissani. Tosin, sana rantakunto taitaa olla aika tavoittamattomissa sfääreissä Brasiliassa…

Olen ehdottomasti jouluihminen ja etenkin nämä päivät ennen aattoa ovat aivan ihania (vaikka olin tänäänkin töissä). Ja kivaa kun joulun jälkeenkin on jotain odotettavaa, nimittäin se matka! Ja blogissanikin tulee tapahtumaan kivoja juttuja.

Oletteko te siellä ihan joulutäpinöissä?

P.S. Mulla on kaksi joulukalenteriarpaa ja molemmissa ollaan yhden päässä 1000 euron voitosta. Vähänkö ärsyttää jo valmiiksi, kun en kuitenkaan voita!

12 Comment

 1. 🙂 En nyt mitenkään erityisen innoissani joulusta , mut onhan se huippua, että vapaa joulu <3!
  Mäkin sain aika rauhassa paketoida kisujen lahjat 😉

  1. Niin, monta vapaapäivääkin!

 2. Taru says: Vastaa

  Meillä Myssy oli aktiivisesti auttamassa paketoinnissa. 🙂

  1. Mä en ois nyt jaksanut sitä säätämistä 😀 noiden kanssa ihan mahdotonta!

 3. Ruu says: Vastaa

  kaikki paketoitu, pojat auttoi kovasti, mutta minkäänlaista joulufiilistä ei vaan ole,,, katotaan löytyykö sellaista edes…

  1. Höh. 🙁 Yritä!

 4. Salla says: Vastaa

  Ihanaa joulua Kissis <3

  1. Hih, ihanaa joulua Salla <3 !

 5. Mä olen huomannut saman, jälkkäri mahtuu aina, mutta epäilen, että mulla on erillinen maha herkuille. :p Ihanaa joulua!

  1. Ei mut noinhan se just menee! Et kun yhteen ruokalajiin kyllästyy niin se ei mee vaik miten yrittäis mut joku täysin toinen menee. 🙂

 6. Tääl on koko lailla koko pivä häsätty ympäriinsä ja vieläkin pitää vähän puuhata ku poitsu nukahtaa huh. Ihanaa Joulua teidän poppoolle!

  1. Teillä onkin jänskä joulu nyt 🙂 Ihanaa joulua kaikille teille!

Vastaa