Kesämeikkivoide

Shiseido

Okei, pikkasen nää kesäisiin asioihin liittyvät postaukset ovat menettäneet hohtoaan täällä Suomen kesässä. Mutta NYT?! Nyt on sitten ilmeisesti tännekin tullut kesä! Vaikka niitä seksihelteitä tässä vielä odotellessa, koen nyt oivalliseksi hetkeksi sanoa pari sanaa sanon tästä Shiseidon aurinkolinjaan kuuluvasta UV Protective Liquid Foundationista (SPF30). Sain tän töistä joskus ja nyt muutamana aurinkoisempana päivänä olen tätä testaillut. Ajattelin ottaa tämän mukaan Espanjaan, vaikkakin tämä saamani sävy Medium Beige on ehkä pikkaisen liian punasävyinen iholleni. Tosin jos edes vähän ruskettuisin, niin voisi olla passelimpi. Hieman näitä sävyjä googlettelin, ja ”Medium Ivory” näyttää kellertävämmältä ja siksi olisi varmasti sopivampi mulle. Suomessa näitä sävyjä on saatavilla kuitenkin vain nämä kolme: Light Ivory, Medium Beige ja Dark Ivory.

Shiseido

En ole aiemmin kokeillut meikkivoidetta, joka olis samalla kertaa tosi kevyt ja tosi peittävä. Tän takia tähän ihastuinkin, koska on ihan täydellinen meikkivoide just kesään ja lämpöön, kun ei halua pakkelinaamaa mutta ei myöskään liikaa läpikuultavuutta ihon virheille. Tämä on sopiva myös vesileikkeihin, koska on todella vedenkestävää myös. Peseytyy kuitenkin helposti pois putsaria käyttäen. Mutta mikä parasta, tän levittäminen on ihan unelmaa! Käytin mukana tullutta pehmeää sientä ja uskokaa mua: vähän meikkivoidetta sienelle, pyyhkäisy kasvoille ja se on siinä.

Shiseido iholla

Tässä kuvassa meikkivoide näyttää sävynsäkin puolesta ihan sopivalta, mutta livenä se voisi mielestäni olla kyllä vähän kellertävämpi… Noh, tuossa kuvassa mulla on vain yksi kerros tätä meikkivoidetta ja siinä kaikki. Tämä nestemäinen meikkivoide sopii mun iholle hyvin, todennäköisesti ei-komedogeenisen (ei tuki ihohuokosia) koostumuksensa takia. Ei tuu näppyjä nääs.

Tätä superhyvää meikkivoidetta Suomessa myy Sokos ja hintaa on n. 42,90 euroa (30 ml). Pulittaisinko tästä putelista noin paljon? Kyllä. Tykkään tästä ihan älyttömästi. On myös todella riittoisaa, todella pieni määrä riittää koko kasvoille.

Oliko tämä Shiseidon ”aurinkosarja” teille tuttu juttu? Entäpä tämä meikkivoide?

P.S. Mä lähden nyt ekaa kertaa rannalle tänä kesänä, jipii!!!!

6 Comment

 1. Täähän vaikuttaa hyvältä! Mulla on Shiseidolta ollut jo kohta pari vuotta käytössä kulmakynä, ja sarjan puuteripaperit on myös yksiä parhaimmista (vaikka maksavatkin 26 euroa!). Muutama luomiväri myös löytyy ja ripsareista muistan tykänneeni.

  PS. Mustakaan ei ole tuntunut kovin luontevalta julkaista kesäisiä postauksia blogissa (aurinkotuotteista puhumattakaan), kun ulkona on satanut kaatamalla ja ollut niin synkkää, että hyh. Mutta vielä onneksi ehtii 😉 Jos multa kysytään, kesä alkoi vasta nyt! 😀

  1. Joo oon kuullut aiemminkin, että noi Shiseidon puuteripaperit on todella hyviä! Mulla ei kauheesti Shiseidoa oo aiemmin ollut, mutta nyt ainakin vakuutuin tästä.

 2. Salla says: Vastaa

  Ooh vaikuttaapa just passelilta kesän pohjamaalilta! Hemmetti, ihan liikaa meikkivoiteita tullut hankittua viime aikoina. Mutta kun se testaaminen on vaan niin kivaa. Lupaavalta kuulostaa myös tuo levityssienihärpäke.

  Salla / http://happy-heels.blogspot.fi/

  1. Toi sieni on TODELLA hyvä! Olin ihan aidosti yllättynyt ja valmistautunut jo käyttämään omaa, mut sehän on ihan huippu!

 3. Salka says: Vastaa

  Hyvältä näyttää! Viime vuona taisin harkita sarjan meikkipuuteria, mutta jostain syystä se jäi. Täytyy pitää tämä sarja mielessä ens vuonna sit! Kestikö tää muuten kuinka kauan iholla hyvänä? Käytitkö vain tätä vai puuteroitko?

  1. Mä itse asiassa huomasin just, että mulla on se meikkipuuterikin ja se on sävyssä medium ivory!!! Pitää varmaan testata, vaikka meikkipuuterit on yleisesti ottaen omalla iholla aika njääh. Oon käyttäny tätä sekä pelkästään että puuteroituna, kumpikin toimii. Kestää iltaan asti hyvännäköisenä. Toki mulla nenä, otsa jne. kiiltelee ilman puuteroimista ja tää ei oo mikään mattapintainen meikkivoide. Rentoilupäivänä en laita puuteria päälle mut sit kun laitan vähän varjostuksia jne., niin puuteroin!

Vastaa