Uutta Lushilta

Melkoisen kasan ihanuuksia kannoin kotiin viime tiistaisesta Lushin joulutapahtumasta. Lupasin esitellä teille kassin sisällön, ja minähän pidän lupaukseni.

Lush

Nämä kaksi must-tuotetta ostin: aivan ihanan tuoksuisen Beautiful -suihkugeelin, jossa tuoksun lisäksi houkuttelee glitter, sekä täyttä kimalletta olevan Fairy Dust -puuterin. Monitoimituote, tätä kiiltopölyä voi tuprutella mihin vaan. Mulle tuolla tapahtumassa hieman vinoiltiin, että laitan tätä varmasti Alman turkin täyteen… Mutta en nyt sentäs. Tuoksuu Snow Fairylta siis, joten täydellistä. Olen kyllä tosi huono käyttämään mitään tällaisia kimallejutskia, mutta pakko oli tällainen saada omistaa. Ihan vaan koska tuoksu.

Lush

Tällaista kaikkea sisälsi mun goodie bag. Tästä kuvasta itse asiassa puuttuu Snow man -suihkujelly, jonka annoin pois kun multa löytyy vielä viime vuotinenkin… Mutta nämä kaikki muut tulevat ihan omaan käyttöön. Rakastan Lushin tuorekasvonaamioita, ja tämän Rosy Cheeksin teimme paikan päällä ihan omin pikku kätösin! Full of Grace -kiinteää kasvoseerumia voi levittää vaikkapa tuon naamion alle, tosi jännä tuote. Santa’s -huultenkuorinta on mulle tuttu juttu viime vuodelta ja vaikka olenkin ollut aina kyseisessä hommassa elikkäs huulten kuorimisessa tosi laiska, yritän taas. Lord of Misrule on yksi Lushin jännin uutuus, kirpsakan vihreän värinen suihkugeeli tai siis suihkuvoide. En ihastunut sen tuoksuun ihan täysillä, jotkut väittävät, että olis muka parempi kuin Snow Fairy…pyh pah, ei ole!

Lush

Bloggajaillassa järjestetyssä tietovisassa voitettiin Hennan kanssa ja palkinnoksi saimme molemmat tällaisen tosi hauskan pötkylän, jossa neljä kimaltavaa palaa. Näitä voi käyttää sekä hiuksiin että vartalolle ja muovailla mieleisekseen. Ja tuoksuvat tietenkin hyviltä! Kiva palkinto.

Lush

Yksi bägin kiinnostavimmista tuotteista oli Sugar Daddy-O -hoitoaine, joka on meille blondeille tarkoitettu. Hopeashampoot ovat mulla käytössä joka pesukerralla ja nyt seuraavaksi kokeilen tätä! Tämä lupaa pitää vaaleat hiukset kirkkaina ja karkoittaa keltaisuutta.

Mitäs tykkäätte mun saaliista? Ootteko kokeilleet Lushin tuorekasvonaamioita? Jotain muita Lush-ihastuksia?

P.S. Ajattelin jättää tänä vuonna mun perinteisen UK-tilauksen väliin kokonaan. Jos jotain tarvitsen, marssin Manskun tai aseman Lushiin. Pari juttua olis vielä mielessä, mutta tällä kertaa tosiaan haluan laittaa rahani Suomen Lushille.

21 Comment

 1. Mahtavaa Kissis!!! Siis tuo, että päätit jättää UK-tilauksen väliin ja käyttää eurot Suomen markkinoille. *taputtaa käsiään yhteen*

  En halua kuulostaa tuomitsevalta, koska en pohjimmiltani ole, mutta meidän bloggaajien pitää olla niitä, jotka näyttää esimerkkiä tässä asiassa. 🙂 En tiedä oletko lukenut postauksiani suomalaisen suosimisesta ja rahan pitämisestä yhteiseen hyväämme, mutta tämä aihe on nyt jotenkin noussut tosi tärkeäksi minulle. 😀

  1. Sissi says: Vastaa

   Tulen tähän tunnustamaan, että menin itsekin tapahtuman jälkeen UK-sivuille tekemään hintavertailuja. Liekö punnan kurssi vai mikä, mutta totesin, että olisin säästänyt postikulut huomioiden haluamissani tuotteissa viitisen euroa. Eipä tosiaan maksa vaivaa tilata moisen säästön takia vaan mieluummin ostan Suomesta:)

   1. Joo, pitää tosiaan tehdä isompi tilaus, että tulee kannattavaksi maksaa ne postarit.

  2. Olen lukenut sun postaukset asiasta ja olen toki samaa mieltä (paitsi että ”Suomi-hinnat” kyllä kismittää, siis lähes kaikkialla…). Vaikka oonkin tehnyt parina viime vuonna joulutilauksen UK:hon, oon kuitenkin pitkin vuotta käynyt täällä Lushin myymälässä, joten olen kyllä silti ”tukenut” Suomen Lushiakin. 🙂 Lisäksi pitää sanoa, että en oo kuitenkaan niin ”Suomi-fani”, enkä toivottavasti koko loppuelämääni täällä asukaan, että…noh, mutta, nyt kuitenkin näin. 🙂

 2. Katarooma says: Vastaa

  Voihas Lush, ku aina aiheuttaa pahoja kuolavalumia…

  1. Haha, samaa mieltä. 😀

 3. Tipi says: Vastaa

  Onhan tuota Fairy Dustia saatava! Kiinnostaa vaan, että miten sitä annostellaan? Purkki kun on sama, kuin suihkugeelissäkin.

  1. Jep, samoin se suuosa. Mut eipä siinä, annostelee menemään eli yliannostelee. 😀 Jonkinlainen erilainen annosteluosa kyllä OLIS järkevämpi.

 4. Hei sä kun olet Snow fairy -asiantuntija, niin kysyn: tuleeko se joka vuosi myyntiin ja about milloin? Jos nimittäin tulee, mun on suunniteltava Helsingin reissu sitä varten 🙂

  1. Siis on jo! 🙂 Viime perjantainakos nää tuli. 🙂

  2. Ja muhahaha, ”Snow Fairy -asiantuntija”…oiskohan tästä mulle seuraava ammatti 😉 Voisin ideoida tulevia Snow Fairy -tuotteita. <3

   1. No siis todellakin! Mulle ei tullu maailmassa kuin yks ihminen mieleen jolta kysyä. Onneks oon tulossa sinne päin tässä kuussa. Dubaista ostettu, rakkaudella pitkään jemmattu purkki on nyt käytössä ja loppuu kohta, pakko saada lisää!

    1. Hahaha. Mut siis DUBAI??? Onko Dubaissa Lush??!??

     1. Joo, Dubai Mallissa. Siellä kohtasin Snow Fairyn eka kertaa 🙂

      1. IIK 🙂

 5. Salla says: Vastaa

  Miten multa meni toi suihkugeeli ihan ohi?! Miltä se tuoksuu? <3

  1. IHANALTA!!!! <3

 6. Kuolahan tässä valuu, ei voi mitään :D.
  Oon itsekin tässä miettiny tuota UK vs. Suomi ja voipi olla, etten taaskaan ”ehdi” UK:hon tehdä tilausta ajoissa, sit ne myydään alessa heti loppuun ja mä horroksesta säpsähtäessä menen sit Suomen sivuille tekemään paniikkitilauksen :D. Niin kävi silloin poistuvien tuotteiden kanssa :D.
  Mutta kyttäilen myös Kitchenin tuotteita monesti ja niitähän ei Suomesta saa eli niitä saatan tilata UK:sta ja ehkä samaan syssyyn muitaki tuotteita samoilla postareilla…
  Noh, katotaan nyt ensin, millaisen ostoähkyn tämä kuukausi saa aikaan, että odotanko sinne Suomen sivujen ale-myyntiin asti kuitenkin 😀

  1. Joo noita saa kyllä Suomesta ihan skitsoalennuksilla jos vaan malttaa oottaa, mä en ikinä malta. 😛

 7. Jenni P. says: Vastaa

  Lush on vaan niin ihana <3 varsinkin kaikki kylpypallot ja kylpyvaahtopalat jajaja… Toi Sugar-Daddy O kyllä houkuttelisi.. ehkä nappaan sellaisen mukaan suoraavalla Helsingin reissulla!

  1. En oo vielä testannut, mutta nyt viikonloppuna menee testiin! 🙂

Vastaa