Se on loma ny

Seuraavat neljä viikkoa mä vaan oon. En ole ihminen, joka odottaa kesälomaansa jo joulukuussa ja märmättää jo lomalla töihin palaamisen kamaluutta. Töihin on aina kiva palata takaisin. Mutta mulla ei todellakaan ole myöskään mitään neljän viikon vapautta vastaan. Perinteisesti jätän taas yhden kesälomaviikon loppuvuodelle ja pidän sen sitten talviloman kanssa (joo, mun duunissa on siis viiden viikon kesälomat).

Taidan olla myös todella tylsä kesälomailija, koska mulla ei ole taaskaan mitään suurempia suunnitelmia. Kesät viihdyn mainiosti Suomessakin, sitäpaitsi etenkin heinäkuu on aikaa, jolloin on vaikea saada eläimille hoitajaa. Tiistaina tehdään Sallan kanssa päiväreissu Tallinnaan, eli ainakin hyvää ruokaa (ja kälätystä) on tiedossa! Varasinkin meille jo pöydän Ribestä, hyväksi kehuttu rafla!

Toivon kesälomalleni lämpimiä, aurinkoisia päiviä. Sujuvia juoksulenkkejä. Maauimalakäyntejä. Mansikoita ja mustikoita. Classicin kermatoffee-jätskiä. Leppoisaa olemista. Kissojen tyytyväistä kehräystä kun palvelijat ovat enemmän käytettävissä.

Mutta hei kenellä muulla siellä alkaa loma? Vai loppuuko jo? Mitä te teette tai teitte lomalla?

18 Comment

 1. Mulla alkaa ensi viikon jälkeen parin viikon loma. Olin jo viikon kesäkuussa kun käytiin Englannissa. Näille parille viikolle ei ole oikeastaan ohjelmaa, ehkä Turkuun käymään, ehkä ei.

  1. Niin ja tuut meille!!!! 🙂

 2. Salla says: Vastaa

  Mulla on toteutunut sun listasta kaikki mun paitsi toi leppoisa oleminen AHAHAHAHAHAHAHAAaaaaa. Vttu. (Kävin just kaupasta hakee mun loman toisen Kermatoffeen, se on namia <3)

  1. No sä ehit vielä! 😀

 3. eekku says: Vastaa

  Ihanaa lomaa sulle.Oma loma loppui ja palasin maanantaina töihin.Tuli käytyä turkissa,lapissa ja sitten pyöräiltyä ja löhöiltyä =)

  1. Mun on niin kovasti pakko päästä vielä Lappiin.

  2. eekku says: Vastaa

   Toivottavasti pääset.Mie oon sieltä kotosin niin käyn joka kesä =)

 4. LauraL says: Vastaa

  Musta toi on just parasta ettei lomalle ole mitään suunnitelmia, voi tehdä mitä huvittaa, jos jaksaa. Ja Suomen kesät on kyllä aina kokemisen arvosia, että miks lähtee kovin kauas. Ainakin noi sun toiveet kuulostaa tosi kivoille ja rentouttaville. Tollasia mäkin toivosin, paitsi classicin korvaisin Mintetin jädellä.
  Rentouttavaa lomaa! Aurinko näemmä vaalentanu sun tukkaa?! 🙂

  1. Siis Minettiäkö tarkotat? Testasin sitä (tai paria makua) äskettäin, vähän ne oli kummallisia, mutta ihan jees. Ei kuitenkaan semmosta himotusta aiheuta kun toi Classic!!!! 😀

  2. Niin ja joo, aurinko tosiaan vaalentanut, eli kampaajan supervärinpoistot hahah 😀

 5. Ilona says: Vastaa

  Mulla ei ole lomaaaaa :’D Joten hiukan kateellisena toivotan sulle hyviä lomia, sun lomasuunnitelmat kuulostaa täydellisiltä!

  1. Tylsä homma ettei oo lomaa! 🙁

   Onneks ainakin ens viikon osalta säät näyttää kyllä tosi lomailtavilta. 😀

 6. Aino says: Vastaa

  Hauskaa ja rentouttavaa lomaa! Mulla alkaa tylsästi loma vasta syyskuussa, koitan vaan hokee et enää 6 viikkoa, enää 6 viikkoa 😀 Onneks on matka varattuna niin on jotain mitä odottaa!

  1. Kiitos! 🙂 Kyllä se aika nopeesti menee, siis vastahan mäkin hoin tota… 😀

 7. Niina says: Vastaa

  Ihanaa lomailua, oon ihan kateellinen byyy! 😀 Vaikka on mullakin lomaa sitten elokuun viimeisellä viikolla. Sitä odotellessa.

  1. Sit tuut käymään eiks joo!

 8. Loma on vasta edessä (vielä kaksi viikkoa!!!!) ja sitten saan vihdoin vaan OLLA. Jotain kivoja suunnitelmiakin on, oon varannut mm. Turun reissun ja ajattelin itseasiassa Hesassakin tulla poikkeamaan 🙂

 9. Viikko Hampuriin! siinä on mun loma, kokonaiset kaks päivää, mut on sentään vaihtelua luvassa 🙂

Vastaa