Kaikki mun M.A.C.it

M.A.C.

Ah. M.A.C. on ehdottomasti yks mun lempparikosmetiikkamerkeistä, erityisesti meikkien osalta. Himoitsen jatkuvasti jotain M.A.C.in meikkituotetta ja kaikki erityiskokoelmat saavat mut innostumaan. En ole mikään superfanaattinen kokoelmien perässä juoksija, mutta hyvin monesta spessukokoelmasta edes yksi tuote on sellainen, että se on pakko saada. Mun M.A.C. -kokoelmani ei ole suuren suuri, valitettavasti, ja niistäkin suurin osa on kasvojen ihon paranteluun tai korostamiseen liittyvää. En siis ole ihan varma, onko tätä postausta sallittua laittaa Hamstraus-otsikon alle… Ja tiedän, että useillakin Purkkimafiakollegoillani on omaani aika törkeän paljon isommat M.A.C. -varastot!

M.A.C. Mineralize Skinfinish

Tässä mun rakkaimmat meikkini. Vasemmalla ylhäällä on kokoelmani uusin, tervetullut tulokas, himoittu Perfect Topping (Mineralize Skinfinish), joka oli Helsingin Stockalta jo loppuunmyyty, mutta jota onneksi verkkokaupasta vielä sai tilattua, oman yksilöni tosin tilasin Tampereelta. Ihana Salla kävi tän mulle hakemassa, koska tietenkin tilaukseni tuli just sillon, kun hyppelehdin Indonesian rantahietikolla… Kiitos siis Sallalle, että tän lopulta sain! Käytän tätä siis ihan joka-aamuisena korostustuotteena.

Perfect Toppingin vieressä on monellekin niin tuttu Lightscapade (Mineralize Skinfinish), jota olen käyttänyt ihan sairaan ahkerasti siitä lähtien, kun sen noin yli vuosi sitten ostin. Nyt kyllä toi Perfect Topping vähän syrjäytti tän, koska se sopii sävyltään mun iholle niin paljon Lightscapadea paremmin. Tää on silti sellainen tuote, jollainen jokaiselta vähänkin meikkaavalta naikkoselta pitäis ehdottomasti löytyä.

Alla vasemmalla on Maleficent Beauty Powder, joka on sävyltään hurjan vaalea! Kevyt hipaisu tätä siis tosiaankin riittää etenkin mun iholle, mutta tykkään tästä älyttömästi. Ja rakastin leffaa, jonka innoittamana tän kävin lopulta ostamassakin. Paras talvella, ennen mitään aurinkolomaa… Olen käyttänyt tätä todella ahkerasti, eikä muuten kulu millään!

Alla oikeella on samalta Sallalta saamani vaihtarituote, Soft and gentle (Mineralize Skinfinish), jota aluksi innostuin käyttämään, mutta sitten se vaan jäi. Tämä on todella kimallehileinen aurinkopuuteri, mutta sävyä tästä ei juurikaan lähde. Kiva, mutta ehkä vähän kuitenkin turha? Mielelläni kuitenkin pidän tämän kokoelmassani.

Perfect Topping & Lightscapade

Näistä neljästä lempparini ovat ehdottomasti Perfect Topping ja Lightscapade!

M.A.C. Mineralize Skinfinish

Lisää Mineralize Skinfinishiä! Kelly Osbourne Jolly Good oli joku ihme himotusostos, jota olen käyttänyt vain pari kertaa. En oikein vaan taaskaan tiedä, mihin tätä käyttäisin…korostustuotteena? Koko kasvoille? Olen miettinyt tän eteenpäin myymistä.

Ihan lempparipuuteri on tämä oikeanpuolimmainen Mineralize Skinfinish, omani on sävyssä Medium Plus. Ihan täydellinen puuteri, tekee ihosta kauniin kuulaan. Tätä tulen hyvin todennäköisesti käyttämään vielä monta tämän jälkeenkin.

Kaikkia Mineralize Skinfinishejäni käytän siveltimellä, korostustuotteille tietenkin omansa.

M.A.C.

Nämä kaksi, kasvovesi ja kosteusvoide, ovat mun ainoat kokemukseni M.A.C.:n ei-meikeistä. Ja tän kosteusvoiteen, Complete Comfort Creamin, itse asiassa jo käytinkin loppuun… Ihan hyvä! Charged Water Cleanserista mulla on jäljellä enää vähän ja siitäkin olen ihan tykännyt. Molemmat sellaisia ihan ookoo -tuotteita, ja molemmat olen saanut joskus töistä. En tiedä, ostaisinko näistä kumpaakaan. (Niin ja tätä tyhjää kosteusvoidepurnukkaa jemmaan, koska kun palauttaa x määrän tyhjiä purkkeja M.A.C.in pisteelle, saa jotain…kertokaa nyt viisaammat, mikä se etu oli? Uusi huulipuna? Vai koskiko se vaan huulipunien hylsyjä? Jemmaanko mä tätä turhaan?)

ProLongwear

Pro Longwear -peitevoide on jotain, joka mun piti saada, kun kaikki siitä niin kovasti hypettivät. Tiesin jo etukäteen tän annosteluongelman: peitevoidetta on lähes mahdotonta truutata ulos niin, että sitä tulis sopivan pieni määrä. Sitä tulee aina vaan ihan liikaa. Tämä on huipputuote tummille silmänalusille, peittää ja kestää, mutta mulle tää on ehkä pikkasen liian kuivattavaa, etenkin näin talvisin. Ostin tän viime syksynä, joten kesää odotellessa… Maailman paras peitevoide silmänalusille löytyy Benefitiltä, nimeltänsä Erase Paste, olen kirjoittanutkin siitä täällä. Erase Paste on vaan niin paljon tätä parempi, ei mahda mitään.

CANDY_YUM_YUM

Tästäkin voin taas syyttää vain ja ainoastaan Purkkimafiaa… Mun ainoa M.A.C.:in huulipunani on sellainen sävy, jota olen todella arka käyttämään! Ja vielä mattaisena! Candy Yum-Yum nyt vaan on sellainen, jonka haluaa omistaa. Hullua. Olen tätä kyllä käyttänyt, kevyesti sipaisten, en todellakaan Salla-tyylillä, kunnolla väriä antaen! Tää on mun huulipuna-aarre. Joku päivä vielä uskallan tarttua tähän rohkeammin…

Mitä tuumaatte mun M.A.C. -kokoelmasta? Mitä puuttuu? (Siveltimiä ainakin, tiedän…)

P.S. Mies ilahtuu aina kovin, kun puhun sille ”Mäkistä”. Raukka luulee aina erheellisesti, että tarkoitan tietokoneita…

31 Comment

 1. Salla says: Vastaa

  HUUTONAURUA!!! ”Salla-tyylillä” 😀 Totta muuten, meillähän oli kerran molemmilla Yum-Yumia samana päivänä ja jengi ei meinannut uskoa, että oli samaa punaa 😀

  Niin ja Soft And Gentle EI oo turha, se on just ihan paras korostustuote kesällä (tai talvella prkl) kun oot ruskettunut! Kato nyt tota kuvaakin siitä, saat itestäs ihan Jennifer Lopezin sillä!

  Niin ja kuudesta tyhjästä saa huulipunan, mutta ei kausisävyä. Eli todellakin jemmaat, jokainen tyhjä purkki on 3,5 euron arvoinen! 😉

  1. Joo mä muistan, aahahahahhaah 😀 !

   Ok, ei se oo turha. Oon vaan huono käyttäjä. 😀

   Ja thänks infosta hei. Mähän oon niin kova käyttää huulipunia… 😀

   1. Tosin, sen Creme D’Nuden haluisin!!! Oon halunnu jo kauan!!!!

    1. Salla says: Vastaa

     Nonni! 😀 Mulla on jo neljä tyhjää, ja kohta alan palauttaa puolitäysiäkin ihan siitä ilosta, että saan uuden huulipunan. AAHHAAHHAHAHAHAAA!

     1. En epäile 😀

  2. Kiinnostaisi vielä tietää, että voiko ne hylsyt olla mitä tahansa tyhjiä Mac:n tuotteita, esim. luomiväripaletteja ja muita meikkituotteita, vai onko oltava ihonhoitotuotteita?

   1. No mun ymmärtääkseni siis näköjään mitä vaan!

 2. Karo says: Vastaa

  Sun MAC -kokoelma näyttää vallan valtavalta mun omaan verrattuna, terveisin omistan-tasan-kolme-punaa… 😀 Mut kyl tää tästä vielä!

  1. Kyl se siitä! 😀

 3. MAC ♥ Mä oon koukussa kullä kanssa ja hyvä kokoelma myös löytyy, etenkin punat on kovassa säännöllisessä käytössä! 🙂 Ainoa johon en ole vielä saanut itse perehdyttä on taas juurikin meikkipohjan tuotteet lukuunottamatta poskipunia ja korostuspuutereita. Omistan muutaman meikkivoiteen, jotka olen saanut mutta ovat aivan väärän sävyisiä. 🙁 Pitää varmaan ruskettua ensi kesäksi niitä varten! 😀

  1. Hahaa, mä oon joo huomannut, että sä oot koukussa! 😀 Oon sun blogista usein kuolannut MACceja! 😀

   Mäkin tarvitsisin ehdottomasti kokemusta MACin meikkivoiteista! Oon lukenut niistä paljon hyvää.

 4. Linda says: Vastaa

  Sun kokoelma on varsin kiva! 🙂 Mutta Soft&Gentle ja aurinkopuuteri? Sen takia sä et tykkää siitä, sehän näyttää karseelta jos sitä käyttää aurinkopuuterina!! ;D

  1. No en mä oo kai osannut käyttää sitä oikeen minään… 😀 En mä oikeen tajua aurinkopuuterin käyttötarkoitusta muutenkaan. 😀

   1. Linda says: Vastaa

    Mä käytän aurinkopuuteria aika laajasti (no siis eihän siitä mitään sääntöjä ole, käyttää kuten tykkää! :), esim. otsalla hiusrajaan ja ohimoille. Niin sieluni silmin vaan yritin katsella miltä se näyttäisi S&G:n kanssa. EI HYVÄLTÄ. :’D

    1. Aaahahhaha 😀 En mä ehkä uskalla käyttää sitä ollenkaan enää 😀

 5. Oih, sullahan on kaikki parhaimmat herkut!

  1. Aijaa? :)))

 6. Ilona says: Vastaa

  Tämä on hyvä kokoelma! Kyllä! Kannatan. Kehtaisinkohan mä esitellä omani? TIEDÄN etten loppujen lopuksi oo mafialaisista ees pahin! Kyllä, pahimmasta päästä, mutten pahin. :’D Perfect topping <3

  1. Aaahahahah todellakin kehtaat! 😀 Ja joo, et oo ehkä pahin, mutta sun kokoelmas vois jo saada pari silmienpyörittelyä jossain suunnassa aikaseks. 😀

 7. Creme d’nude on paras nudepuna Mäkiltä! Mulla on jo toinen menossa 🙂 ihania puutereita, samoja löytyy! Osa Mineralize Skinfinisheistä on mullekin vähän sellaisia ettei tiedä onko se nyt korostukseen vai poskille mutta nättejä ne silti on! Natural MSF on paras matta arskapuuteri ever 🙂

  1. Mä swatchaan sitä nudepunaa lähes aina, kun käyn MACin pisteellä. 😀

 8. oi 🙂 ihania, eipä ole tosintullut hankittua yhtäkään, ehkä pitäisi ostaa joku testiin joskus .

  1. Varma addiktio!

 9. Jonna says: Vastaa

  Toi Lightscapade on ostoslistalla! 🙂

  1. Kannattaa ollakin 🙂

 10. Emma says: Vastaa

  Perfect Topping, aaaaaaa! Mua harmittaa ihan sikana että missasin sen täysin ja nyt on jo myöhäistä. Mulla ei oo yhtään korostustuotetta MACilta ja aion tämän puutteen kyllä pikimmiten korjata….heti sitten kun rahatilanne vähän kohenee (kiitos vaan eläinlääkärilaskuille). Mulla on toi peiteaine kans ja siitä oon tykännyt, samaten Mineralize Moisture -meikkivoiteesta joka on mukavan kosteuttava ja kevyt. Mulla on myös sellanen heleyttävä primer Macilta mutta sen hyötyä en oo oikein vielä löytänyt, mulla on liian kirjava iho jotta se radiance -efekti näkyis eikä se minusta primerina ole muutenkaan kovin kummoinen, joskin kosteuttava kyllä. Värikosmetiikan puolella oon ihan nyyppä, en omista yhtäkään punaa enkä luomiväriä Macilta. Mielessäni teen kyllä jatkuvasti ostoslistaa joka paisuu ku pullataikina.

  1. Perfect Toppingia saa vielä verkkokaupan kautta! 😉

 11. Lotta says: Vastaa

  Hei voisin jättää palautetta tästä uudesta portaalista..

  Purkkimafia-portaali on tosi, tosi, tosi huono juttu! Liian paljon kaikkea ihanaa! Nyt kaikki vauvan päiväuniajat menee tätä portaalia selaillessa ja kaikki kotityöt jää tekemättä. Mitäköhän mieskin sanoo.. Ja kaikki ihanat meikit ja muu kosmetiikka rupee vaan himottamaan entistä enemmän! 🙁 Nytkin rupesin himoitsemaan sitä suklaa-palettia ja näitä macin meikkejä ja ja ja…
  Oon ihan koukussa jo. Help me! 😀

  Terveisin ihan oikeasti desperate housewife

  1. Hahahah sorry not sorry! 😀 Ihana palaute, kiitos. <3 Vaikkakin tunnen tuskasi.

   P.S. Suklaapaletti on ollut käytössä erittäin ahkerasti, itse asiassa ihan aina kun silmiäni meikkaan ja todellakin suosittelen! Sitä voi perustella pakollisena ostoksena.

 12. Myy says: Vastaa

  Haha mä oon niin kalmo suhun verrattuna, koska mulle toi Maleficent menee ihan peruspuuterista. 😀

  1. No ei nyt ihan! 😀

Vastaa