Koska haluan arpoa

Joo mä just ilmoitin, etten enää mitään arpajaisia pidä, mutta koska huomasin yllättäen blogini Google-lukijoiden kasvaneen huimasti jo yli sadan ihanan ihmisen verran, niin kai siihen jotenkin voisin reagoidakin! Eli arvonnalla.

Escadan muinaiset kausituoksut ovat kimpassa palanneet tässä kevään aikana ja niiltä ei varmaan kovin moni ole näitä ns. mainostusblogeja lukiessaan välttynyt. Jos Island Kissiä kiinnostaa kesällä hipiälleen suihkautella, niin kertokaa alla olevassa kommenttiboksissa, oletteko joskus näitä tuoksuja omistaneet (Island Kissin lisäksi siis Rockin Rio ja Sexy Graffiti). Jättäkää myös sähköpostiosoitteenne! Osallistumisaikaa keskiviikkoon klo 12 asti.

64 Comment

 1. Talvi says: Vastaa

  Omistan escadan Taj sunset- ja Absolutely me- tuoksut. Pidän kummastakin, mutta enemmän tuosta jälkimmäisestä. Absolutely me tuoksua voi käyttää suunnilleen ympäri vuoden, kun taas Taj sunset on enemmän kesä tuoksu, joka tuoksuu mielestäni ihan kesälle. Oon huomannu jos tykkää yhdestä escadasta, tykkää myös kaikista muista. Ainaki mun kohdalla on näin kun olen kemppari hyllyjen välissä käynyt tuoksuttelemassa. 🙂

  julia.vuorinen@hotmail.com

 2. Escadan kausituoksuista olen käyttänyt Rockin´ Rio:a, kyllästymiseen asti 😉 Myös pari muuta Escadan tuoksua on ollut käytössä. Island Kissiin voisi tutustua!

 3. Oijoi, pakko osallistua, kun olen tykännyt mun kaikista 5 minikokoisesta 4ml tuoksusta, jotka ostin laivalta (blogissanikin olen niitä loppumisten yhteydessä esitellyt 🙂 ). Nuita sun mainitsemia en ole saanut tuoksutella, valitettavasti.

 4. Olen kyllä testaillut melkein kaikkia noita tuoksuja, mutta yhtäkään en ole itse ikinä omistanut, enkä oikein edes tiedä miksi 🙁 Ihanan tuoksuisia ovat nimittäin mielestäni olleet!

  liisa.m@wippies.com

 5. Nova says: Vastaa

  Mulla oli ammoisina aikoina juurikin tuota Island Kissiä, oli hyvä tuoksu joten kelpaishan tuota taas suihkautella =) On mulla toinenkin Escada, Moon Sparkle, en vain tiedä onko se jotenkin mennyt pilalle hyvästä säilytyksestä huolimatta, byhyy =( Niin ja oli mulla semmonen minicollection Escadan kausituoksuista, lopulta vaan myin sen poijes…

  pipale75@gmail.com

 6. Catti says: Vastaa

  Mulla oli aikoinaan jotain noista, ei tosin näitä, jotka pääsi uusintakierrokselle. Jotenkin kiinnostaisi nyt kokeilla, onko ne tosiaan niin hyviä, vai onko tää vain sellasta hypetystä noista. Itse muistelin, että olivat vain semmoisia liian makeita jne. halvempia tuoksuja.

  cattibrie78@yahoo.com

 7. Rockin Rion omistin aikoinaan.

  paivi.leino@gmail.com

 8. Anonymous says: Vastaa

  Rockin Riostani on rippeet jäljellä, joten Island Kiss olisi enemmän kuin tervetullut lisä kokoelmaan!

  m_si@luukku.com

 9. En ole omistanut näitä, mutta tuoksutellut kovasti vuosien varrella!
  hyviä ovat:)!

 10. Anonymous says: Vastaa

  Valitettavasti en oo omistanut 🙁

  maiju96@hotmail.fi

 11. Anonymous says: Vastaa

  Eksyin blogiisi ensimmäistä kertaa ja ihastuin. Kissaihminen ja vielä Escadan tuoksuja samassa paikassa.
  Escadan tuoksut ovat suosikkejani!! Hetkellä kaapista löytyy:
  jatkuvassa käytössä: Escada Signature, lisäksi pikkupulloina (4 ml):
  Magnetism
  Incredible Me
  Desire Me
  Rockin´ Rio
  Marine Groove
  Sexy Graffiti
  Taj Sunset
  Eli totaalisen koukussa olen ja suosittelen kaikille. Escadalta löytyy niin kevyitä kuin myös näitä makeita kesätuoksuja. LOVE

  Ja aina on tilaa uudelle. 😉

  Kati
  kati.torni@luukku.com

 12. iitu says: Vastaa

  Apuva! 12 vai 24? Jos mä kerkeen, ni mä vastaan, mut jos en kerenny ni ignoraa mut sit vaan.

  En ole koskaan tykännyt näistä Escadan makeista tuoksuista, en siis silloin, kun niitä ensimmäistä kertaa ilmestyi, vaikka olisin ollut kohderyhmää. Escadan Sentiment oli suosikkini, mutta mieluummin kaadoin päälleni litran chanel vitosta, kun suihkuttelin makeita teinituoksuja, olinhan sentään jo ainakin viidentoista!

  Muistelin, että Sexy Graffiti oli jotain ihan uskomattoman kamalaa, makeaa kamaa, kun kävin pari viikkoa sitten paikallisessa kempparissa. Päätin suihkauttaa, ja voi hyvää päivää, mutta se tuoksui aivan ihanalta! Tuoksutin muutkin entiset inhokkini, ja olin ihan myyty.

  Olen siis ilmeisesti jotenkin sekaisin omien ikäkausieni kanssa. Nyt kelpaavat makeat Escadat paremmin kuin hyvin, kymmenen vuotta sitten ei missään nimessä.

  En ole siis omistanut, mutta aion omistaa tänä kesänä ehkä noi kaikki.

  paivansateilya@gmail.com

 13. Fanni says: Vastaa

  En ole koskaan Escadan hajuvesiä omistanut, tuoksutellut vain kaupassa. Ottaisin tällaisen omakseni enemmän kuin mielelläni!

  fannye90@hotmail.com

  1. Arvonta päättyi eilen 🙁

Vastaa