Marraskuun LivBox

Hain marraskuun LivBoxini tänään! Olin taas ehtinyt spoilaantua sen sisällöstä noin sataan kertaan ja siksi en yllättynytkään boksin keveydestä sen käteen saatuani. Tai no, okei, kyllä silti vähän yllätyin, aiempi boksi kun oli niin superpainava! Marraskuun teema oli Hollywood ja juhlahumu, joka näkyi ihanassa, kultaisessa kääreessä. Ja ehkä vähän sisällössäkin.

Marraskuun LivBoxini sisälsi:

Bernard Cassiere – Blueberry Overnight Cream Mask -kasvonaamio – Multa kinuttiin tätä jo ennen kuin olin boksiani edes saanut, haha! Kaveri laittoi jo eilen viestiä että ”Haitko jo boksin? Teetkö sillä naamiolla jotain??” No en tee! Tai no, ihan luksusnaamio tämä on ja varmasti hyväkin, mutta en vaan käytä tällaisia kosteuttavia naamioita. Tämä oli silti varmasti monen mielestä tämän boksin paras juttu.

Marvis Cinnamon Mint -hammastahna – Hei tervemorjes. Kuka muka käyttää kanelinmakuista hammastahnaa? En minä ainakaan! Kai? Marvis merkkinä on kuitenkin tosi kiinnostava ja mulla on jo jemmassa Marvisin ns. normaalin makuinen hammastahna. Siis voinhan mä tätäkin toki testata ainakin kerran, ehkä poikaystävä käyttää loput? Enemmän epäilen.

Natural Code by Lumene -huulikiiltokynä – Mulla on ziljoona tällaista huulikiiltokynää, joten eteenpäin menee tämäkin. Nää on tosi hyviä ja helppokäyttöisiä, tämä sävy ”Candy Smile” vaan ehkä vähän vieroksuttaa pinkkiydellään ja tuskin olen ainoa näin ajatteleva? Omituinen värivalinta.

Bangerhead BangerTweezer -pinsetit – No nää oli ihan kivat. Mulla on kyllä ihan hyvät pinsetit, mutta mä tykkään, että bokseista tulee tämmöstä vähän erilaista ja yllättävää.

Ibero -irtoripset – Ripsienpidennysten kanssa ei ole tullut kokeiltua irtoripsiä, liekö edes uskaltaisin liiman kanssa sohia niin lähellä? Nämä kyllä näyttävät tosi siisteiltä. Ja ovat tuon naamion lisäksi se suurin Hollywood -meininki tässä boksissa.

Lisäksi boksi sisälsi 5 euron etukupongin Bangerheadin verkkokauppaan, joka on mulle tuttu, mutta en ole koskaan sieltä tilannut. Ehkä nyt?

Mulle tää boksi oli ehkä huonoin ikinä. Siksipä ketuttaa, koska seuraava boksi on sitten tietenkin ihan super!? Tämä oli siis mun viimeinen boksini, en raaski enää tilata. Boksin ilo on mulle ollut lähinnä siitä jutskaaminen muiden bloggaajien kanssa sekä tietenkin siitä bloggaaminen. Niitä tulee kyllä todella iso ikävä! Ja sitä kävijävirtaa, jonka tää boksi tänne blogiini aina tuo…heh. Olen LivBoxin kautta löytänyt paljon suosikkeja, etenkin yhden ihan ylitse muiden ja tästä teenkin postausta piakkoin. Ihan loistava juttu tää kyllä on uusien tuotteiden kokeilemiseen ja löytämiseen!

Mitäs te tykkäsitte marraskuun boksista? Tän boksin lempparituotteet?

 

37 Comment

 1. Sissi says: Vastaa

  Mun mielestä tää oli ihan p*ska:P Ollaan vissiin totuttu liian hyvään.

  1. Viime aikoina kyllä! ;D

 2. Ooohhh, kanelinmakuista hammastahnaa! Minä, minä, minä! Jos saan tuon ihanasti kinkyn hammastahnan, niin saat vaihtarina 5+1 LivBoksin kestarin (hieman ennakkoon) joululahjaksi, että nähdään kuinka huippuja seuraavat 6 boksia ovat – deal? 🙂

  1. No oli se sit deal 😀

 3. Heh, kerrankin tykkäsin boksista, jota moni haukkuu :D. Itse koin suurimman osan tuotteista mielenkiintoisiksi ja innolla kokeilen näitä.

  1. No näinhän se menee, ei voi kaikkii miellyttää! 😀

 4. Salla says: Vastaa

  Enemmän epäilen :’D :’D

  1. :’D

 5. Minusta tämä oli hyvä boxi. Marvisin hammastahana ja Bernandin naamio oli ykkösjutut, harvinaiset tuotteet joita en oikein mistään saisi noin vaan. Pinseteille on aina tarvetta. Huulikynä olisi voinut olla punainen ehkäpä siis säästän tämän tuleviin arvontoihin. Irtoripset saa kaverini pukinkontissa .)

  1. No niin ois voinu olla punainen joo!

 6. LauraL says: Vastaa

  Musta toi boksi oli ihan paska! Olin niin pettynyt ja aina kun mietinkin sitä rupee ärsyttään. Erityisesti toi huulikynä, ihan järkyn värinen, ei sovi tyyliin kenellekään. Kyllähän toi naamio ja hammastahna tulee joskus käytettyä, mutta silti. Plääh!

  1. Hahahaha, hyvä kun joku sanoo suoraan! 😀

 7. Jos yhtaan lammittaa niin ma kadehdin tota hammastahnaa ja naamiota! 😀

  1. Hammastahna ja naamio löysivät jo parempiin koteihin 😀

 8. Eihän tuo boksi yltänyt tällä kertaa lähellekään tän syksyn bokseista, mutta kyllä mä tykkäsin tuotteista 🙂
  Ja niin kuin omaan postaukseen kirjoitin, niin olen todella kiitollinen tästä ”hengähdystauosta”, kun nyt ei tullut montaa kosmetiikkatuotetta :D.
  Mulla on siis vielä tässä kuussa pikkuruinen mahdollisuus päästä purkkien vähennys-projektissa miinukselle :D.

  1. Heh, hengähdystauko 😀

 9. Nova says: Vastaa

  Kyllä mä niin mieleni pahoitin kun boksin aukaisin… 😉 Ei vaan tosipuheessakin pientä pettymystä koin. Mieluisimmat tuotteet olivat tuo kasvonaamio ja hammastahna (tosin saas nähdä mitä pidän sen mausta, mutta Marvisia oon halunnu testata). Mä vaan sitkeästi tilaan jatkossakin, nyt pitäisikin jatkaa tilausta kun tää oli viimenen loota 3 kk:n erästä.

  1. Kai tiedät glitz-alennuskoodin??

  2. Nova says: Vastaa

   Hahhah, n. varttitunti sitten kävin uusimassa tilaukseni tietämättä mistään alekoodista jonka toki äsken googletin =D En kylläkään tiedä olisinko sitä saanut hyödynnettyä, mä ku aikoinaan tartuin siihen LivBoxin vanha hinta-juttuun eli saan boksin pikkusen halvemmalla.

  3. Aina pitää alekoodit googlettaa! 😀

 10. Niina says: Vastaa

  Siis kanelinmakuista hammastahnaa…öööh, no nyt ei sit taas yhtään harmita, että tätä ei oo enää tullut mulle. xD

  1. 😀

 11. Hammastahna ja alekoodi oli parhaat! 😀 Se äijäboxin lakutahna oli kiva (kyllä kokeilin :DD) ja innolla kokeilen tätä kaneliakin.

  1. No laku ois ollu kyllä PALJON parempi 😀

 12. Munkin mielestä oli huonoin boxi ikinä 🙁 Naamio oli kiva, mut muuten.. plaah. No, mulle tulee onneksi seuraavakin boxi.

  1. MULLEKIN 😀

 13. Tää oli epöonnistunut kyhäelmä ja kaukana Hollywood glamourista. Ja jotenkin vielä ei niin arvokas kuin aiemmat, ihan tuli avatessa olo että sieltä jotain puuttuu..

  1. Joo köykänen oli!

 14. Lotta says: Vastaa

  Laitoin just tilaukseen LoveLula beauty boksin, ensimmäinen tulee joulukuussa. Vaikutti tsiljoona kertaa paremmalta (ja kalliimmalta :D) kuin Livbox. Tosin Livboxissa ei ole kovinkaan paljon luonnonkosmetiikkaa näkynyt, kun taas LoveLula on siihen suuntautunut.
  Jännityksellä odotellaan!

  1. Hmm, kiinnostaa kyllä nää ulkomaan boksit!

 15. Mullekin tämä oli huonoin boksi ikinä, ja ajattelin lopettaa tilaamisen. Tietty joulukuun boksi tosiaan sitten on joku huippu 😀

  1. No niinhän se just menee! Ei uskalla lopettaa!

 16. Lara says: Vastaa

  Mä ihmettelin kans tota hammastahnaa. Muuten boxi oli mielestäni ihan ok 😀

  1. Mä testasin sitä minttu-Marvisia tänään ja ei oo sekään ihan hirveen kummonen 😀

 17. nea says: Vastaa

  Joo naamio paras, naamiovaras tunnustaa 😀 Ja huulikynän väri outo. Luonnonkosmetiikka kyllä alkanut kiinnostaa täälläkin.

  1. Todellakin kiinnostaa!

 18. Joka kerta kun nään otsikon odotan että laatikon sisältö jäisi kaihertamaan, mutta niin ei vaan näytä käyvän, eli mä en todellakaan ole kohderyhmää, mikä ihmetyttää kovasti, kun yleensä kaikkipurkit ja purnukat on ihanaakin ihanampaa, mutta joku tossa tökkii vastaan.

Vastaa