Kohta kokeilen

vichy6

Kun blogimeiliin pamahtaa sähköpostiviesti, joka alkaa: ”Luulitko, että pääset eroon ihon epäpuhtauksista teinivuosien jälkeen? Hormonaaliset muutokset, stressi, unen puute… oletko huomannut, että nämä asiat vaikuttavat ihoosi?” on kiinnostukseni taattu. Minut ja kaksi ihanaa bloginaapuriani kutsuttiin kuuntelemaan ja tutustumaan Vichyn ihonhoidosta ja etenkin uudistuneesta Normaderm -sarjasta. Kerroimme Vichy-asiantuntijalle omista iho-ongelmistamme ja mietimme myös ihomme todelliset tarpeet puhdistuksen ja kosteutuksen osalta.

vichy2

Olen Vichyn Normaderm -sarjaa käyttänyt joskus vuosia sitten, kun apteekissa vierailin melkeinpä päivittäin hakemassa kaikkea mahdollista ja mahdotonta ihoni avuksi. Silloin tykkäsin ja en tykännyt Normadermin kosteusvoiteesta: näppyihin se tehosi, mutta meikin alla ei toiminut lainkaan. Olikin kiinnostavaa kuulla, että sarja on uudistunut ja tuotteita tullut lisää. Se on nyt suunnattu myös aikuisemmalle mutta epäpuhtaalle iholle, eli, noh, just mulle. 32 vee ja edelleen teini-iho, jipii. Omassa kasvojeni ihossa ei vielä rypyt vituta, vaan sekaihoni näppylät, paikoitellen rasvainen ja epätasainen iho. Sinänsä lohduttavaa oli kuulla, että rasvaisen ihon omistajalla ne syvemmät rypyt tulevat vasta hieman myöhemmällä iällä… Jotain iloa tähän masennukseen.

vichy3

Saimme testiin Vichy Normaderm -sarjan kaksi kasvovoidetta: kaunistavan päivävoiteen ja yövoiteen. Parabeeniton päivävoide lupaa vähentää epäpuhtauksien syntyä ja niiden aiheuttamia jälkiä ihossa, supistaa ihohuokosia, vähentää kiiltoa ja punoitusta. Yövoide lupaa periaatteessa samoja asioita, mutta aamulla herätessä ihon pitäisi tuntua raikkaalta ja puhtaalta. Omaan korvaan nämä kuulostavat erittäin hyvältä ja otan nämä kaksi voidetta testiin tästä päivästä alkaen. Raportoin tuloksista täällä myöhemmin.

Vai kiinnostaako teitä epäpuhtaan ihon tuotteet? Onko tämä sarja teille tuttu?

Kuvat: Eero Kokko

11 Comment

 1. Sanna says: Vastaa

  Joo todellakin kiinnostaa epäpuhtaan ihon hoitotuotteet. Kirjoitin itse hetki sitten omaan (vasta hetki sitten perustamaani) blogiin ihonhoidostani pelkällä luonnonkosmetiikalla.

  Tervetuloa kurkkailemaan blogiini: http://lifestyleandmayhem.blogspot.fi

  1. Oho, no toi kyllä kiinnostaa! Käyn kurkkailemassa!

 2. Salla says: Vastaa

  Siis en. kestä. miten tympeeltä mä näytän! Tekis mieli huutaa, että MÄ OON OIKEESTI IHAN MUKAVA!! :´D

  1. No et sä tossa kuvassa näytä mitenkään tympeeltä?? 😀 Vai tarkottaaks tää nyt, että näytät aina tolta aahahha. No ei.

  2. Myy says: Vastaa

   Sä näytät vaan keskittyneeltä 😀

 3. Riikka says: Vastaa

  Kovasti kiinnostaa! Syön e-pillereitä endometrioosin hoitoon. Pillerit vaihdettiin keväällä ja tämän takia kasvojen iho on muuttunut kuivasta erittäin rasvaiseksi. Näppyjä ym. on jatkuvasti. Hermot menee!!!

  1. Omista kasvoista löytyy sekä kuivia että rasvaisia kohtia. 🙁

 4. Maija says: Vastaa

  Todellakin kiinnostaa!! Itselläkin epäpuhdas iho, eikä mikään tunnu auttavan. 🙁
  Oon miettiny, et sitten kun/jos tämä iho joskus paranee, oonkin jo 45v ja ryppyä pukkaa. Okei liiottelen. Oon vasta 17, enkä ees oikeestaan tiedä milloin ryppyjä alkaa tulemaan(?) 😀

  1. NO EI ALA VIELÄ PITKÄÄN AIKAAN! 😀

 5. ellu. says: Vastaa

  Haaha! Siitä se siis johtuu, että mua luullaan edelleen parikymppiseksi! Sekaihon syytä kaikki 😀 Mullahan meni iho ihan törkeän huonoon kuntoon, kun lopetin hormoneiden syönnin.

  Paljon puhutaan kasvojen ihon hoidosta, mutta mitenkäs muu kroppa? Mulla esim. rintaan ja selkään on ilmaantunut näppyjä (just ton hormonittomuuden vuoksi) ja tuntuu, että ainakin ihan perus suihkusaippuat pahentaa ja kuivattaa vielä lisää. Voiskohan samoja aineita käyttää myös muulle iholle?

  1. Joo, mullakin on välillä rintakehässä. Mulla on Cliniquen saippuaa, joka on tarkotettu epäpuhtaan kropan iholle, pitäis testata sitä… Aika huonosti käytän mitään rasvoja vartalolla, ja suihkugeelejä ihan normaalisti.

Vastaa