Pastelliponnari

label m

Instagramin puolella olenkin pariin kertaan heilutellut pastellista poninhäntää, viimeksi vappuna! Ja tuon taikomiseen käytettävistä väreistä toivottiinkin postausta, joten tässäpä se nyt tulee! Nämä värisuihkeet ovat ehdottomasti yks mun lempparijutuista tällä hetkellä.

label m

Olen nimittäin todella isosti tykästynyt näihin label.m:n Powder Spray -väreihin, jotka ovat ihan vaan siis tällaista hiuksiin suihkutettavaa kuivaa väriä. Koostumukseltaan nämä ovat kuin kuivashampoo, mutta väriä tulee reilusti. Sain nämä itse asiassa jo noin vuosi sitten entisestä työstäni, mutta ilahduttavaa on, että näitä kyllä myydään vieläkin. Itse omistan nämä kuvassa näkyvät sävyt: pinkki, violetti ja sininen, joista tietty pinkki on mun lemppari.

Tosi kivan ponitukan näillä kyllä taikoo, joka lähtee täydellisesti yhdellä pesukerralla pois. Väri siis todellakaan jämähdä hiuksiin, mutta ei myöskään sotke ja pysyy hienosti yhden illan ja on sitä jäljellä seuraavana aamunakin. Mulla on ollut kaikissa hiusliiduissa se ongelma, että vaatteetkin ovat ihan siinä väripölyssä ja lopulta hiuksissa ei ole mitään, mutta nämä pysyvät siellä missä pitääkin.

Googlettelin vähän hintoja ja näitä (150 ml) myy ainakin suomalainen Hiuksillesi.fi (23,81 e) sekä todella paljon edullisemmin Lookfantastic, joka ei tosin aerosoleja taida Suomeen asti toimittaa, nyyh.

Tällaista värikästä häntää on mulla välillä näkynyt:

vappuhiukset

Kiinnostaako tällaiset ponitukkatuotteet? 🙂 Käytättekö jotain pastellisävyjä hiuksissa?

12 Comment

 1. Tampereella noita myy mm. Prof – kampaamo, hinta 20€ per puteli 😉

  1. Mutta ovat kyllä ihania ja tosi pigmenttisiä! <3 Ja mä tykkään noiden tuoksusta ^_^

   1. Mä en oo kai tuoksuun ees kiinnittäny huomiota, mut nyt kun sanoit…! 😀

  2. Eli Tampereelle hamstraamaan! 😀

 2. RuuRuu says: Vastaa

  😀 Mulla oli joskus 2000 luvulla vihreeks suihkutettu ponnari 😀 Se oli ihan parasta sillon 😀 oon kerrankin ollu muodikas, vaan 16 vuotta ennen muita 😀

  1. RuuRuu says: Vastaa

   Ja nyt tunnen itteni ikälopuks 😀 mut mä oon oikeesti vast vähän päälle 30 😀

  2. Mä kans teininä rakastin kaikkea vähän värikkäämpää hiuksissa, mut ihan värjäämällä…

   1. RuuRuu says: Vastaa

    Mä värjäsin sit parikymppisenä, mulla oli vuosia kirkkaanpunaiset hiukset 😀 nykyään oon liian laiska, saa olla omalla värillä 😀

 3. Tiia says: Vastaa

  Näkyyköhän tämä tummissa hiuksissa..?

  1. Uskaltaisin väittää, että kyllä näkyy. Tää väri on todella pigmenttistä ja jää tohon hiuksen pinnalle.

 4. Oi että, tää vaikuttaisi kyllä kokeilemisen arvoiselta!!
  Helposti saisi muutosta hiuksiin halutessaan :).

  1. Jep, eikä pelkoa, että tarvii seuraavana päivänäkin olla värit hiuksissa (jos ei niin halua).

Vastaa