Uudet lätyskäpopot

Kaikkihan lähti alun perin siitä, kun tuossa torstaina tajusin, etten taida omistaa kumisaappaiden lisäksi yksiäkään kenkiä, jotka oikeasti pitäisivät vettä. Talsittuani kaupungilla monta tuntia vettä sisään päästävissä kengissäni päätin, että voisi olla aika ostaa uudet kengät. Joten eilen sitten ostin. On hyvin vaikeaa kenkäkaupassa tietää, mitkä kengät pitävät vettä, koska veikkaisin, että aika harvat nykypäivänä pitävät. Jos perustaisin kenkäkaupan, hommaisin sinne jonkun vesialtaan, jossa kenkien vesipitävyyttä voisi testata. Okei, kai se olis aika huono idea.

No, Biancosta sitten kuitenkin ostin nämä kenkulit, enkä vielä kyllä osaa sanoa, pitävätkö ne vettä vaiko eivät. Piti mennä ulos nämä kuvaamaan, mutta KOSKA SIELLÄ SATOI VETTÄ, kuvat tuli otettua rappukäytävässä. Sen ovat sitten näköisiäkin.

Oon muuten tällasia lätyskäkenkiä katellut aiemminkin, mutta ne on olleet jotenkin liian…lätyskät. Ei nääkään ehkä ihan mun tyyliin (?!?) sopivat ole, ja olivat turhan kalliitkin, mutta pohjat (joita ei nyt näissä kuvissa tietenkään kunnolla näy), ovat tarpeeksi sen näköiset, että EHKÄ niillä kävelee sateessakin. No, ostettu ne nyt kuitenkin on ja näillä mennään.

Ilme ei silti iloisemmaksi muutu!

4 Comment

  1. Anonymous says: Vastaa

    Olisit nyt iloinen <3

  2. puspus Mikko!

  3. Mun mielestä nuo kengät sopii hyvin sulle ainakin tuossa kuvassa 🙂

  4. So far oon saanu näistä vaan negatiivista palautetta. 😀 Mut ihan sama, ite pidän. 😀 Ja tuntuvat hoitavan tehtävänsä hyvin, eli pitävät myös vettä!

Vastaa