Testissä FOREO (+arvonta!)

Foreo

Mä olen pyöritellyt näitä (poikaystävän mielestä ”jonkun seksilelun näköisiä”) FOREOita kädessäni Tukholman ostoskeskuksia myöten, mutta koska mulla on jo Clarisonic ja koska mua enemmän kuin epäilytti FOREOn kuminystyjen todellinen toimivuus, se on jäänyt hankkimatta. Tavallaan kyllä hyvin poikkeuksellista minulta, sillä yleensä hurahdan kaikkiin ihonhoitouutuuksiin samantien, Clarisonicinkin ostin lähes heti. Ja tästä FOREOsta olen kuullut todella paljon hyvää. Mutta ehkä olin viimeinkin hyväksynyt sen, että mun ihosta ei täydellistä millään kuminystyilläkään saa?

Kunnes sitten kohdalleni osui ”bloggaajan kohtalo” ja ihana eleven.fi lähetti mulle testiin FOREO LUNA mini 2:n, sekä teille lukijoilleni arvottavaksi LUNA playn. Ja tää on nyt ehkä vähän hassua, koska mun olis todella kovasti tehnyt mieli todeta, että tää ruotsalainen FOREO ei toimi yhtään! Että älkää vaan laittako rahojanne tähän ”seuraavaan suureen naamaharjahittiin sitten Clarisonicin”. Mutta toisin tässä nyt kuitenkin kävi. Ja tavallaan kai hyvä niin, koska enhän mä muuten olis kehdannut  mitään arvontaakaan tänne laittaa.

Foreo

Mun on pitänyt jo pitkään tehdä toivepostaus Clarisonicista, joka on siis ollut käytössä edelleen, ostin itse asiassa aika äskettäin uuden harjankin siihen. Clarisonic ei ole ollut käytössä ihan päivittäin, lähinnä muutamia kertoja viikossa. Ja tottakai vertaan tätä FOREOta Clarisoniciin:

Clarisonicin käyttö on FOREOon verrattuna kivempaa. FOREOn kanssa koko naama tärisee (voimakkuutta voi onneksi säädellä)! FOREOn säilytys on sen sijaan simppelimpää, Clarisonic tuntuu vievän hirveesti tilaa. Aikahälytys (milloin pitää siirtyä seuraavaan osioon kasvoissa) on Clarisonicilla selkeämpi, FOREO värähtää heikommin. FOREO on söpömpi!! FOREOta ei tarvitse usein ladata (300 käyttökertaa yhdellä latauksella)! FOREOn sanotaan olevan Clarisonicia 35 kertaa hygienisempi, koska silikonipinta ei kerää itseensä bakteereja ja kuivuu nopeasti. Ja tässä tulee se tärkein: FOREO on tehokkaampi. Siis kyllä nämä samperin kuminystyrät ovat harjaan verrattuna paaaaljon tehokkaampia (FOREO lupaa puhdistaa ihon epäpuhtauksista ja öljystä jopa 99,5-prosenttisesti). Tämän tunsin jo heti ekalla käyttökerralla: iho tuntui FOREOn jälkeen aivan älyttömän puhtaalta. Siinä missä Clarisonicin jälkeen iho punoittaa ja on ehkä vähän ärtyneen tuntuinen (tän takia en käyttänyt Clarisonicia päivittäin), FOREOn käytön jälkeen iho tuntuu ja näyttää hyvältä ja kosteusvoiteet suorastaan hulahtavat ihoon (opin tuon sanan naistenlehtiajoiltani). Kyllä väitän, että mun iho on ollut paremmassa kunnossa kiitos FOREOn.

Foreo Luna mini 2

Olen käyttänyt FOREO LUNA mini kakkosta nyt reilut kaksi viikkoa ja vaikka mua edelleen vähän huvittaa naamani puhdistus kuminystyröillä, en voisi olla tyytyväisempi. Minuutti ei ole pitkä aika käytettäväksi siihen, että kasvoista saa superpuhtaat! Käytän tätä vain iltaisin, sillä aamuisin peset kasvot tosi kevyesti.

Foreo

FOREOitahan on jo vaikka miten paljon erilaisia ja pakko sanoa, että olisi ollut tosi hankala valita näistä kaikista itselleni sopivin, kun mulle tuo värin valintakin tuotti suuria vaikeuksia, haha! Siksipä onkin kiva arpoa yhdelle lukijalle siellä LUNA mini kakkosta pienempi LUNA play, joka riittää 100 käyttökertaan, eli ihan riittävästi testaamaan, sopiiko tämä härveli omalle nassulle. LUNA play on pienemmän koonsa puolesta vieläkin kivempi säilyttää tai ottaa matkalle mukaan! Väriksi valitsin tämän vaaleansinisen, joka on musta söpöin play. 🙂 Ja mitä tällä sitten tekee, kun käyttökerrat ovat finaalissa? Olen kuullut, että tämä on todella näppärä apuri siveltimien pesussa, joten ei kannata missään nimessä heittää pois!

Osallistu arvontaan kertomalla kommenttiboksiin, oletko kokeillut jotain naamaharjaa (mitä?) ja toimiva sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään (näkyy vain mulle). Aikaa osallistua on sunnuntaihin 4.12. klo 20. Voittajan ilmoitan blogin FB-sivuilla.

Ja jos ei malta odottaa tai ei usko onneensa tai haluaa heti nyt ostaa jonkun muun FOREOn, niin muun muassa eleveniltähän näitä saa. Ja tänään on muuten vielä voimassa 20 % alennus 50 euron ostoksista, ihan vinkkinä vaan!

Foreo

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

176 Comment

  1. nina s says: Vastaa

    En ole -vielä- kokeillut mitään naamaharjaa. Mielessä on kyllä ollut useinkin, että pitäis hankkia ja sit se on taas vaan unohtunut. Tuo vaikuttaa kyllä oikein kiinnostavalta tapaukselta ja plussaa on todellakin sen koko. Mahtuu pienempäänkin tilaan

  2. Marsa says: Vastaa

    Tämä kiinnostaa kovasti, käytössä on joku kiinalainen halpisnaamaharja. Ei kovin hyvä, joten olisi mielenkiintoista testata Foreota 🙂

  3. Tiltu says: Vastaa

    En oo kokeillut mitään kasvoharjasysteemejä, mutta olisi kyllä kiva testata!

  4. Kiki says: Vastaa

    En oo vielä kokeillu, clarisonicia oon miettiny mut se on aina sit jääny just ton tilan viemisen vuoksi. Tää vois olla just mun juttu 🙂

  5. Sanna says: Vastaa

    En ole kokeillut ja kiinnostaisi ihan simona päästä kokeilemaan jotain apuja omaan naamaan.

  6. Anni says: Vastaa

    En ole kokeillut, vaikka onkin jo todella kauan pitänyt jonkinlainen ostaa. Foreon ’harjoja’ olen pitkään jo katsellut mutta hinnan takia en ole raaskinut ostaa, varsinkin kun ei tiedä sopiiko tuote todella itselle.

  7. OutiS says: Vastaa

    Mary Kayn kasvoharja oli, kunnes tytär vei sen. Foreota olisi kiva kokeilla, sitä en tyttärelle luovuttaisi.

  8. tiiu says: Vastaa

    En ole kokeillut – rasvoittuvan ja epäpuhtauksia keräävän ongelmaihoni kanssa oon vähän skeptinen lähes kaiken suhteen, mikään kun ei tunnu toimivan. Tää FOREO kyllä kuulostaa sellaselta, mikä vois olla ihan kokeilemisen arvonen juttu! Ja jotenki tosiaan tuon kumisen palleron pesemien kuulostaa semisti hygienisemmalta.

  9. Mari says: Vastaa

    Clarisonic läytyy itseltä ja tuon foreon hankkimista oon kyllä miettinyt jo pitkään! Siinä olis se anti-ageing juttukin! Mutta hintansa puolesta saa vielä odottaa, koska uusi tietokone ja ringlight ovat nyt peioriteetti listalla korkeammalla 😀

  10. Peace says: Vastaa

    En ole kokeillut, vaikka houkutus on ollut suuri…

  11. SkyFall says: Vastaa

    Enpä ole kokeillut, vähän olen skeptinen. Siksipä enemmän kuin mielelläni kokeilisin ensin ennenkuin tuhlaan rahani tuotteeseen jota en välttämättä käyttäisi.

  12. Ine says: Vastaa

    En ole kokeillut mitään, siksipä tuommoinen pieni kokeiluversio oiskin tosi jees 😀

  13. Eeva says: Vastaa

    Itsellä käytössä Remingtonin kasvoharjan. Mukana tuli 3 eri harjaa. Naamasta tulee tosi puhdas ja eri tuntuinen kuin pesisit aineella ja vedellä. Olisi hauska päästä testaamaan tätä uutuutta ja verrata onko yhtä toimiva kuin tuo nykyinen.

  14. RuuRuu says: Vastaa

    En oo käyttänyt mitään, enkä ollu tästäkään ennen edes kuullut, joskus taidan elää vähän tynnyrissä 😀 Mutta vaikuttaa oikein kiehtovalta kapineelta, !

  15. Kiira says: Vastaa

    En oo kokeillut mitään naamaharjaa, olis kiva saada testiin!

  16. Jenni says: Vastaa

    En oo koskaan kokeillut, olis kiva! 🙂 Vaikuttaa tosi mielenkiintoselta!

  17. Heli Heinonen says: Vastaa

    En ole kokeillut mutta kiinnostaisi kyllä 🙂

  18. Akame says: Vastaa

    En ole kokeillut mitään kasvoharjaa. Foreosta olen lukenut eri blogeista pelkkiä kehuja, joten siinä mielessä kyllä kiinnostaisi kokeilla, sillä jos niin moni sitä ylistää niin onhan sen pakko jotain tehdä 🙂

  19. Rosma says: Vastaa

    En oo kokeillut koskaan, koska mua hieman (paljon) epäilyttää nuo 😀 Vaikka oon kyllä nyt lukenut noista muutamasta blogista. Mut kyllä mä tollaista voisin kokeilla, jos arpaonni kohdalle osuisi. Ehkä mielikin muuttuis, mut lähtökohtasesti en uskaltaisi tuhlata mun rahojani tuollaiseen 😀

  20. Ellu says: Vastaa

    Harjaa en ole kokeillut, mutta naaman pesen iltaisin konjac-sienellä. Sieni irrottaa viimeisetkin meikin jämät.

  21. Jenna says: Vastaa

    En ole vielä kokeillut kyseisiä harjoja, mutta kovasti on houkutellut kokeilla jos ihon kunto tosiaankin noiden avulla paranisi 🙂

  22. Henna says: Vastaa

    En ole kokeillut vielä, kovasti on ollut hankinnassa, mutta vaikea ollut päättää mitä kokeilla. Tämä olisi siihen loistava tilaisuus ☺

  23. Sanna says: Vastaa

    En ole kokeillut, mutta kiinnostaa kovasti!

  24. Sille says: Vastaa

    En ole kokeillut, ja juurikin Foreo kiinnostaisi. Olen ajatellut toivoa joulupukilta 😉

  25. hainn says: Vastaa

    En ole kokeillut, mutta mielessä on ollut ja monesti olen tuosta clarisonicista haaveillut kun olen sen tarjouksessa nähnyt! Näistä foreoista en ollut ennen kuullut, mutta tekstisi lukemisen jälkeen kokeilisin mielelläni! 🙂

  26. Marsa says: Vastaa

    En ole kokeillut, ostin tosin tigeristä sellaisen nystyrä kumilärpäke kasvoharjan, ikäänkuin foreo, ilman tärinää 😀 ihan hyvin on toiminut!

  27. Teija says: Vastaa

    En ole kokeillut joten mielenkiinnolla mukaan arvontaan.

  28. J says: Vastaa

    En ole kokeillut mitään kasvoharjaa, mutta olen avoin kaikille tällaisille uusille härveleille. 😀

  29. Heidi Eriksson says: Vastaa

    En ole kokeillut tätä enkä mitään vastaavaa. Kovasti kyllä kiinnostaisi..

  30. En ole kokeillut kasvoharjoja, vaikka niitä kehutaan kovasti.

  31. Martta says: Vastaa

    En ole kokeillut mitään. Clairsonicia pyöritten aina Stockalla käydessäni, en ole vielä malttanut ostaa.

  32. Tiina says: Vastaa

    Värisevää mallia en ole testannut. Joskus ollut kyllä käytössä puhdistusainepakkauksessa mukana ollut harja. Innolla testaisin kyllä ?

  33. Satu Kauppila says: Vastaa

    Olen kokeillut Clarisonicin kaltaista, mutta eri merkkistä kasvoharjaa (en nyt tähän hätään edes muista kasvoharjan merkkiä :D). Pystyn käyttämään sitä noin kerran viikossa, yhtään sen enempää tuntuu liian kovalta rasitukselta iholleni.

  34. Sinzu says: Vastaa

    Itselläni on Foreo Luna Mini 1 käytössä ja olen kyllä ollut tyytyväinen. Jos voittaisin tässä arvonnassa, niin antaisin söpön Playn veljelleni kokeiltavaksi 🙂

  35. Hennaj says: Vastaa

    En ole kokeillut, mutta kiinnostaisi kokeilla 🙂

  36. Nea says: Vastaa

    En ole vielä kokeillut, mutta kuullostaa mielenkiintoiselta. Joten haluaisin kokeilla ehdottomasti!

  37. Tuikku says: Vastaa

    Kasvoharjoja en oo uskaltanut testata, kun iho on niin herkkä. Oma kasvojen herkkyys näkyy pääasiana juuri herkkyytenä mekaanista ärsytystä kohtaan, eikä niinkään raaka-aineita. Kaveri kuitenkin on näihin ihastunut ja olisin itse kiinnostunut testaamaan, ennen kuin käytän pienen omaisuuden laitteeseen.

  38. Sanna.S says: Vastaa

    Itselläni on Clarisonicin kasvoharja, mutta tätäkin olisi ihana kokeilla 🙂

  39. Nata says: Vastaa

    Minulla on tällä hetkellä Rio Sonicleanse kasvoharja, mutta se ei valitettavasti tee yhtään mitään nenäni mustapäille. 🙁
    Hyppisin onnesta, jos pääsisin kokeilemaan ihanaa LUNAn laitetta! 🙂 🙂 😉

  40. Sonja says: Vastaa

    Oon kokeillut Oriflamen kasvoharjaa, mutta se oli mun iholle vähän liian raju. Ois kiva kokeilla olisiko tuo silikoninystyrä hellempi vaihtoehto. 🙂

  41. Suvi says: Vastaa

    Clarisonic on ollut mun luottokumppani jo pitkään mutta on harmillisen iso matkustellessa – ja työn puolesta sitä tulee tehtyä säännöllisesti. Mä käytän Clarisonicia iltaisin ja en osaisi enää kuvitellakaan iltarutiineja ilman jotain ihonpuhdistuslaitetta, sen verran iso ero on.

  42. Ida Kojo says: Vastaa

    En ole kokeillut mutta joululahjalistalla on 🙂

  43. Sissi says: Vastaa

    Mä en uskaltanut hankkia Clarisonicia, koska satavarmasti olisin saanut siitä järkyttävän finnirykelmän. Tää sen sijaan vaikuttaa paljon vakuuttavammalta ja olin jo vähällä ostaa Stockan tarjouksesta mutta jäin kuitenkin empimään. Koklataan, jos onnetar olisi suosiollinen:)

  44. hanneh says: Vastaa

    Mulla on ollut käytössä sellainen manuaalinen ”kasvoharja” (valkoinen pyöreä, kuminen nystyröillä), joka tuli jonkun Garnierin puhdistusgeelin mukana aikanaan – ja tästähän on sitten aikaa lähemmäs 10 vuotta. Eli olisikohan aika päivittää vuoteen 2016? 😉

  45. mses says: Vastaa

    Foreot on kyllä supermielenkiintosia! Hypisteltyä on tullut, mutten ole vielä rohkaistunut hankkimaan. Käytössä on konjak-sponge ja toisinaan sähkötön kasvoharja.

  46. Jenna O says: Vastaa

    En ole vielä kokeillut, mutta todella mielelläni kokeilisin!

  47. pauliina says: Vastaa

    en ole kokeillut mutta olisi kyllä kiinnostavaa kokeilla. clarisonicit evät ole itseäni innostaneet yhtään mutta onhan nää foreot söpöjä! 🙂

  48. Cesca says: Vastaa

    En ole kokeillut vielä minkään merkin kasvoharjaa, mutta kokeilisin oikein mielelläni. En vaan ole raaskinut ostaa mitään niistä kokeilumielessä.

  49. En ole mutta kovasti haluaisin

  50. SuperHotFemale says: Vastaa

    Ainoa naamaharja mitä olen kokeillut on Shiseidon. Mitään tollasta ei-manuaalista en ole kokeillut.

Vastaa