Haluaisin lahjoja!

Koska isoveljeäni ei muka blogissani kiinnosta mikään muu kuin lahjavinkit (niin varmaan just joo), niin tässäpä siis tämä perinteinen joululahjatoivepostaus ihan vaan häntä varten.

Noh, kokosinpa nyt siis asioita, joita tällä hetkellä haluan. Kipeästi.

-Yhden vaaleanpunaisen ja yhden vaaleansinisen KoKo-lautasen, se pienin ”kahvikuppilautaskoko”. Mulla on vaan kaksi tällaista lautasta ja tarvitsen enemmän.
-Harry Potter -kirjailijan uusin, Paikka vapaana, joka on tietenkin haukuttu täysin lyttyyn kun siinä ei ole lapsivelhoja. Siispä pakko lukea.
Olivia -lehden tilaus. Hyvä lehti.
Leffalippuja, paljon. Elokuvateatteri on toinen kotini.
Lisko, voisin siirtyä kissaämmästä gekkoämmäksi. Tämä ei muuten sitten ole mikään vitsi.
Giorgio Armanin Maestro -meikkivoide. Kuulemma maailman paras.
-Iso musta nahkasohva, esim. BoConcept. Siis iso. Musta. Nahkaa. Eli tosi kallis, nyyh.
-Lumin Mila Evening Clutch, ihan huippu. Näitä ei vaan valitettavasti edes tällä hetkellä ole saatavana, olen kai jossain jonossa.
Jeffrey Campbell Spike Black -kengät. En ikinä osaisi kävellä näillä, mutta tarpeen tullen lupaan kyllä nopeasti opetella. Lisälahjaksi näiden kanssa henkivakuutus.
Fazerin suklaarasia, jossa on ne parhaat, mieluiten kaksi kerrosta (JA YKSI KAPPALE RIITTÄÄ! Ei siis noin sata kpl, niinku viime jouluna.)

Ei mul muuta. Oliks ihan tylsä lista? Mutta en kyllä saakaan noista mitään. Paitsi ehkä sitä suklaata, sata rasiaa. Sitten voinkin perustaa laihdutusblogin (oisko joku miljoonas laatuaan).

34 Comment

  1. VOI EI!

    Olisit postannut pari päivää aikaisemmin niin olisin voinut lahjoittaa Olivian tilaajalahjana tulleet ”Kaksi ilmaista numeroa kaverille”… Ehkä kaveripiirissäsi on joku Olivian tilaaja jolla on tuo etu vielä käyttämättä…

    1. Heh, mulla loppui Olivian tilaus tuossa elokuussa muistaakseni (sekin lahjatilaus) ja sitten olen sitä töissä lueskellut sen mitä ehtinyt.

  2. Mä meinasin esittää toivomuksen etten halua yhtään suklaarasiaa. Ne jää kuitenkin syömättä taas :/
    Joulupukille tai Isoveljelle vinkkinä, et Jeffrey Campbellit on Membersillä nyt -50-70% alessa… 😉

    1. Joo mä näin ton mainoksen, pitäis ehkä käydä tutustumassa valikoimaan…ja jotenkin kai eka päästä jäseneks. 😀

    2. Laitoin hakemuksen ja yllättäen siellä on niitä aika paljon jonossa. 😛

      Viimeks eilen kävin Kampissa näitä kuolaamassa. 😀

    3. Ei siellä oo noita. 🙁

    4. Joo katoin kans, et erivärisenä oli tuota Spikea. Ja löytyihän tuolta nyt sit kaikkee muuta kun menin selaileen… Tarkotus oli pysyä poissa tuoltakin perseaukisena :/ Mut mustia joulupalloja ja ja ja ja jaa….

    5. Joo noi metallinväriset on ehkä turhan rajut jo. 😀 Mustat piikit hienommat.

  3. NOI KENGÄT!!! O_o pakkosaadapakkosaadapakkosaada

    1. Indeed.

  4. Ruu says: Vastaa

    Miten Reiska ja Arska suhtautuis nahkasohvaan ? ainakin aika monella on kissa tuhonnut nahkaisen sohvankulman aika äkkiä, niin miten teillä kävisi ? me ollaan harkittu nahkasohvaa, mutta ei uskalleta sijoittaa siihen isompaa summaa juurikin kissojen takia.

    1. Ei hajuakaan! Mulla on nahka/keinonahkaiset ruokapöydän tuolit, ja niistä eivät ole kyllä välittäneet…siis jaloistakaan. Reiska ei ole tuhoamisvimmainen YHTÄÄN, Arska jonkin verran…ainakin sängyn patjaa välillä kynsii.

  5. Häh..eiks Maailman Paras Isoveikka roijaa koko suvulle marsipaania joulunyssäköissä?

    1. HYSSS!

    2. Nonnu says: Vastaa

      o/ marsipaania!

    3. Maailman paras isoveikka kuulkaas tuli juuri alkuviikosta työmatkalta Itävallasta ja toi tuliaisiksi AITOJA Mozartin kuulia. Siis ei niitä kaupallisesti valmistettuja feikkejä, vaan Salzburgin Konditorei Fürstista ostettuja käsintehtyjä palleroisia, joissa on sisällä kunnon marsipaania. Omnom. Hinta vaivaiset 1 euroa per pallo, joten halpaa kuin Marseilles-saippua ja tuontimäärät oli tietty sen mukaiset. Ennakkovaroituksena siis tiedoksi, että meillä on sitten jouluna marsipaania Mariskoolit täynnä!

  6. Nonnu says: Vastaa

    Sällit söis kuitenkin tuon Gekko-paran! Tai alkais leikkiä sillä, niin että Gekkuli sais hermoromahduksen 😀

    1. Haha, Arska korkeintaan juoksis täysillä terraariota päin! 😀

  7. Miia says: Vastaa

    Noi Jeffrey Campbellin kengät on superhyvät jalassa! Ostin omani (ilman niittejä) sunnuntaina ja noilla viipottaa ihan samaantapaan ku bootseillakin. Mäkin voisin ottaa jonkun liskon. Ne on ihania, käärmeet ei ole mutta kaikki jolla on jalat on ok. 😀

    1. Sen vähän mitä kaupassa testasin toisessa jalassa, niin ei kyllä joo vaikuttanut yhtään pahalta. Perskeles, sekin vielä.

      Mä tykkään käärmeistä kans. <3 Siis hienoista sellaisista.

    2. Mistä muuten ostit? Myydäänkö näitä Stockalla?

    3. Miia says: Vastaa

      Käärmekuvioiset kengät ois jees. 🙂 Itse käärmeistä näen välillä panajaisia, ne on pelottavia. Kengät on Stockalta. Harvemmin käyn spirit storella koska en tajua niitä vaatteita:D

    4. No en mäkään käy, bongasin noi kengät kun olin siel Kampissa kahvilla sitä liikettä vastapäätä. 😀

    5. Normaalit Jeffreyt on muuten paremmat jalassa kun spiket. Spikeissä on nimittäin painoa sen verran enemmän ettei ne ole läheskään yhtä mukavat kun normaalit litat 🙂

    6. Mä itse asiassa siirryin vähän jo niihin Jeffrey-bootseihin… 😀 Noita kuitenkin tulis käytettyä vähemmän…tai ehkä ostan ne sit seuraavaks. 😀

  8. Siis wau, nuo kengät on aivan superhienot! <3 Harmi vaan olen niin pitkä että oisin tuollaiset korot jalassa varmaan lähemmäs parimetrinen, joten pitänee tyytyä ihailemaan niitä vain kuvista. 🙂

    Ja voih, millähän siltä suklaarasioiden vyöryltä välttyisi… Vinkkasin yhtenä jouluna ettei sitten yhtään suklaata lahjaksi meikäläiselle kiitos, mutta sekään ei toiminut, sain lahjaksi vihreitä kuulia, jotka on jotain vielä kauheampaa kuin konvehdit. :/

    1. Joo, onneksi mulle mahtuu 10 centtiä pituutta lisää, helposti! En vaan ole varma, miten sen kävelyn kanssa käy…

      Mulla oli traumaattinen joulu 2010, kun en saanut YHTÄÄN suklaata. Itku tuli. Sitten seur. jouluksi ilmoitin että haluan sitä, niin sitä tuli vähän liikaa. Ei koskaan hyvä.

  9. Jee,, mähän voisin kopsata suoraan tuon listasi :))) Kelpais mullekin :O)

    1. Siitä vaan! 😀

  10. Itsekin toivon aina leffalippuja! Elokuvateatteri on minunkin toinen koti, olemme siis kämppiksiä? 🙂

    Tänä jouluna tosin pyysin lahjaksi vain rahaa, kesän tulevaa Nykin matkaa varten :p

    1. Mahdollisesti! 🙂

      Ooooo, Nyki, ihanaa. Kaksi kertaa olen siellä käynyt ja voisin käydä vaikka viikottain. 🙂

  11. Myy says: Vastaa

    Gekkoämmä 😀

    Mä oon tipahtanut jostain suklaalahjalistalta pois, koska en yleensä saa mitään suklaata joululahjaksi. Pitää ostaa ihan itte monta rasiaa. Saapahan mitä haluaa!

  12. Iso musta nahkasohva. Hymähdin. Gekko. Repesin. Sarjakortti psykiatrille. Hoidossa.

  13. Panda says: Vastaa

    Gekkoämmä kuittaa! Blogissa kuvia 8)

Vastaa