Ihan huippu innovaatio

Siis mä vakuutuin tästä Nivean uudesta innovaatiosta jo mainoksen nähdessäni! Olen niiiiiiiii-iiiiiiin laiska kaikissa vartalonrasvausasioissa, ja poden koko ajan siitä huonoa omaatuntoa. En vaan yksinkertaisesti jaksa enkä halua suihkun jälkeen läträtä kosteusvoiteen kanssa, paitsi naaman osalta. Itseruskettavan käyttö silloin tällöin on sekin ihan tarpeeksi raskasta ja ärsyttävää.

Tämä Nivean uusi suihkussa käytettävä kosteusvoide on pelastukseni. Heti mainoksen nähtyäni juoksin kauppaan, rikoin samalla sen pirun ostolakkolupaukseni, ja kiikutin kotiin ja suoraan suihkuun molemmat versiot tästä superuutuudesta. Ihoni on varmaan enimmäkseen normaali, mutta haluan käyttää suihkussa myös body milkiä! Ja hyvinhän ne toimii, molemmat versiot! Pesun jälkeen kostealle iholle ja huuhdellaan ja kuivataan. Ja tadaa: iho on paitsi puhdas, myös kosteutettu! Aika mahtavaa, sanoisinko. 250 ml:n puteli kustantaa vajaa viitisen euroa, saatavilla on myös suurempaa, 400 ml:n kokoa.

Ja miksi sitten jaksan käyttää tämmöistä jos en jaksa käyttää kosteusvoidetta? No hei, tän huitaiseminen iholle käy suihkugeelin tapaan, nopea huuhtelu ja se on siinä. Eikä tarvitse odotella kuivumista. Suosittelen kaikille, jotka eivät erityisemmin nauti kroppansa rasvailusta.

Vai nauttiiko joku?

P.S. Mua pelottaa aina, että tämmösissä kuvissa jossain heijastuksessa näkyy esim. TISSIT. Yritän aina muistaa kuvata kaiken varmuuden vuoksi vaatteet päällä, mutta joskus unohtuu. No, tässä ei kai missään näy?

28 Comment

  1. Jee, kiitti vinkistä! :))

    Itselläni on superkuiva iho, enkä silti jaksa aina rasvailla suihkuttelujen jälkeen. 😀 Tämä on ehkä siis pelastukseni!

    1. No tää on ainakin mun pelastus. Tai ainakin hiljentää sitä omatunnon kolkutusta. 😀 Sitäpaitsi itseruskettavaakin kivempi levittää tän jälkeen, en nimittäin ikinä jaksa sitäkään ennen rasvailla…Kantsii kokeilla! Ja hommaa toi body milk! Se on parempi kuivemmalle iholle.

  2. Olin ihan fiiliksissä ku näin näiden mainoksen! Todellakin ostan. Toivottavasti tulee kaikkia herkkutuoksuja näihin vielä, vähän masentavan näköset purnukat. Tulee tylsä mielikuva tuoksuista.

    Pakko käydä kotiuttamassa yksi purnukka ainakin.

    1. Mietin muuten ihan samaa! Unohtui kirjottaa. Että tätä kun sais vielä jonain aprikoosin tuoksuisena!

  3. Ooo, kyllä kiitos! Ja missähän laatikossa mä oon taas ollut, kun en oo nähnyt mitään mainoksia tästä??

    1. Aika vasta niitä on lehtiin ilmaantunutkin! Eli ihan uutukainen kyseessä.

  4. Mari says: Vastaa

    Ooh, vähäks siistiä!! Pitääpä muistaa hankkia 🙂

    1. Noniin!

  5. essim says: Vastaa

    Siis… eiks melkein kaikissa suihkusaippuoissa lue että kosteuttava, eroaako noi niistä jotenkin? 😀 Noh, ainakin markkinointi-innovaatio jos ei muuta. Mulle riittää perusvoide, vauvasaippua, vesi ja omegakolmoset 😀

    1. Niin, kyllä tää kosteuttaa enemmän kun kosteuttavat suihkusaippuat, ne peseytyy iholta enimmäkseen pois. Tämä vaan ihan pikahuuhdellaan.

  6. Oon itse käyttänyt vastaavaa tuotetta Oriflamelta, mutta pirulaiset lopettivat sen :(. Oli kyllä niin kätevä tuote laiskoihin/myöhäisiin iltoihin, kun ei jaksaisi enää rasvata kroppaa.
    Täytyypä melkein harkita vakavasti tuon Nivean version ostamista!!
    Nyt oon käyttänyt Body Shopin kroppakuorintoja ja Dermosilin vanilja-kuorintaa tähän samaan tarkoitukseen. Ihan huippuja nekin :).

    1. Mä laitan aamusin joskus selluliittivoidetta (johon en kyllä ees usko) ja se kuivuu sillä aikaa kun meikkaan. Mut sitä levitän vaan ongelmakohtiin joten vähän nopeempaa toimintaa.

  7. Myy says: Vastaa

    Tätä on kyllä pakko kokeilla, olisi varmasti huippu itseruskettavan alle. Näin kuivaihoisena tuskin riittäisi yksinään, mutta voisi helpommin jaksaa ruskettaa itseään, kun ei tarvitsisi silloin rasvata kahdesti. 🙂

    P.S. Sama ongelma. Kuvaan lähes aina tuotteet kotivaatteet päällä ja ne on joskus semmoisia, että saattaa vilahdella..

    1. Oon joskus huomannutkin jotain heijastuksia vasta julkaistuani, joita en oo tajunnut aiemmin. Siksi pelottaa aina tämmösten kanssa. 😀

  8. Nova says: Vastaa

    Mä oon vastarannan kiiski ku en innostu tällaisesta. Tai siis mulle tulee mielikuva siitä että kroppaa kuivatessa pyyhe lähmääntyy (kiva sitten jos vahingossa kuivaat just pestyt hiukset samaan kohtaan =P) Eli käykö näiden kanssa niin?

    1. Joo mulle tuli ihan sama mielikuva, mutta iho ei jää ton jälkeen niljaseksi, vaan kun sen huuhtelee niin ihosta tulee kyllä kosteutettu ja pehmeä mutta ei pyyhkeeseen kyllä mitään jää!

  9. Mun kroppa vaatii ihan ”kunnollista” kosteusvoidetta, muuten se rupee kiristään ja kutiseen. Noi Niveat vois olla hyviä talvella lisäkosteutusta tuomaan ku välillä tuntuu et mikään ei riitä.

    1. Mulle taas tämmönen kosteutus riittää mainiosti, kun ei tosiaan vartalon iho oo mitenkään superkuiva koskaan.

  10. Onks noissa muuten se ikuinen Nivea-tuoksu? Jonka kaverini sanoo ”olleen olemassa niin kauan kuin ihmiskuntakin” 🙂

    1. Heh, mun piti ihan uudelleen haistaa, että onko. Ja on. Mutta ei mitenkään häiritsevänä, ainoastaan jos kunnolla nuuhkasee. Eikä se jää iholle hengaamaan.

      Mä kyl tykkään siitä tuoksusta kosteusvoiteessa, dödössä en!

  11. Julia says: Vastaa

    Siis mitä?! Mä oon selvästi hengannu ihan liikaa jossain samperin afrikassa, kun multa on menny tämmönen kokonaan ohi!
    Juoksen heti kauppaan. Pelastus.

    1. No niin oot! (kateus)

      Mä käytän tätä joka suihkun jälkeen ja oon niin tyytyväinen!

  12. Nina says: Vastaa

    Joo näitä pitää testata. Hypisteltiin näitä jo eilen Imatran cittarissa(?) mut ei kuitenkaan ostettukaan. Vielä.

    Mut hei, oonko ainoa mietteissäni vai kaipaisko toi Nivean purkkien staili vähän päivitystä..? Eiks ne oo ollu saman näköiset jo jotain, öö, aina? 😀

    1. Niin on ollu joo 😀 No, ainakin tunnistettava… 😀

  13. Olin eka sitä mieltä että vittu mitä humpuukia kun alko näitä Nivean mainoksia pyörimään telkussa, mutta tänään kuitenkin yllätin itseni K-Kaupan jonosta se kirottu 5€:n puteli kädessä. Olen heikko mainoksen uhri :(!

    1. Hahaha! Kerro sit mitä tykkäsit 🙂

  14. Vitsi toi on niiiin huipputuote! 🙂 Tykkään ihan kauheasti 🙂

    1. No nii-i!!

Vastaa