Kaikenlaista

Oikeasti siis annoin tälle postaukselle tuon otsikon jo KAUAN ennen kuin Nina-perkule julkaisi omansa. Joten jääräpäisesti kieltäydyn vaihtamasta sitä. Tässä siis tulisi taas jotain juttuja viime ajoilta:

-Sain tatuointiajan. Kahdeksan kuukauden päähän. Jos en kuole paintballissa ennen sitä, ehdin helposti kuolla johonkin muuhun. Peruutusaikoja tosin kyttään. Aion antaa suht vapaat kädet tatuoinnin suhteen.

-Hiuksistani tipahti puolet lähikampaamon lattialle. Olen tyytyväinen, ihanan kevyt fleda. Värissä tällä kertaa säästin ja heitin sen itse päähän, ja oli muuten eka kerta kun olin kampaajalla ihan pelkästään leikkauttamassa. Jatkossa käyn useammin.

-Pelkäsin jo etukäteen julkkis-BB:tä ja pelkoni osoittautuivat todeksi. Miiiiiiiiiiiksi pitää ylipäänsä kehittää joku julkkis-BB? Tai nojoo, okei, ymmärrän, mutta en silti hyväksy! Mutta parempi sekin kuin ei mitään, eli katson.

-Olin kurkkukivussa kotona viikon verran, missasin mm. Fashion Weekendin, kakkubrunssittelun ja olen kiehunut raivosta kun en ole päässyt salille. Mutta olen saanut katsottua Hit the Floorin ja Hellcatsissakin olen nyt ajan tasalla (joo en ole kyllä mikään cheerleaderfani, mutta tykkään teinisarjoista). Ja osaan taas arvostaa kokopäivätyötäni, meinasin oikeasti Arabianrantahöperöityä. Ja join tosi paljon kaakaota.

-Tänään palasin jumppaelämään ja olipa kyllä taas mukavaa rääkätä itseään. Harkitsen meneväni salilla viikon päästä järjestettäviin kuntotesteihin.

-Olen innoissani tuosta uudesta Perobasta ostetusta wc-paperitelineestä. Pirun söpö. Etenkin vaaleanpunaisen wc-paperin kanssa!

-Tilasin piikki-Converset. Ei tarvii ehkä sanoo enempää. Saas nähdä, saako Zalando tällä kertaa toimitettua jotain mullekin asti.

-Tuli vesilasku, jonka mukaan meidän veden kulutus vuodessa on 500 euroa. Josta olen siis asunut puolet yksin. Jossain on siis PIRUN ISO VUOTO. Tämän selvittely on nyt kesken. Vihaan kaikkea tällaista tylsää.

-Kävin katsomassa City of Bonesin toivoen, että saisin siitä jaksamista kirjan lukemiseen. En ehkä saanut, mutta ei se nyt kuitenkaan mikään ihan huono ollut.

Näin. Kertokaa te nyt edes jotain kivaa. Mitä teille on tapahtunut?? Oletteko ostelleet kenkiä tai nähneet hyviä leffoja? Katsotteko julkkis-BB:tä?

50 Comment

  1. En voi kertoa mitään kivaa, itsekin ollut poissa töistä kokonaisen viikon nielurisatulehduksen takia. Not nice! Mä odotan innolla ensi viikkoa, jolloin TOIVOTTAVASTI sellaisessa kunnossa että pääsen lenkille taas.

    1. Joo mä olin ekaan kertaan viikkoon salilla tänään. Vähän oli vielä jotenkin ei-niin-mahtava olo, mutta ihan jees kuitenkin meni.

  2. Nonnu says: Vastaa

    Kyllähän tuota Julkkis-BB.tä on pakko kytätä kun ei muutakaan BB:tä tänä vuonna tule :/ Susanna Indrenin hampaat ovat pelottavat.

    1. Häh, en oo ees kiinnittäny huomioo! Ja nimenomaan, kun ei muutakaan tule…

  3. Iluna says: Vastaa

    Tota Converse-linkkiä en ehkä olisi tarvinnut,nyt valuu kuola.PERIAATTEESSA tarttisin uudet.. Eli kohta ostan uudet kengät-taas. Viimeisimmät Martensitkin romuttivat taloutta tehokkaasti.

    1. HAHA, no mä nyt varmuuden vuoksi kuitenkin liitin sen linkin (ja ei, en ole mainosyhteistyössä Zalandon kanssa!), jos jotakuta kiinnostaa. 😛 Mä en vaan itse VOINUT olla tilaamatta noita! 😀 Vaikka olin kyllä joo päättänyt olla nyt ostelematta kenkiä. Taas.

  4. Katsoin julkkis-BB:stä avausjakson, muuten en ole seurannut. Olen itsekin ihmeissäni, miksi ei kiinnosta, koska olen katsonut 24/7 kaikki kaudet tähän mennessä kakkosta lukuunottamatta. 😀

  5. Taru says: Vastaa

    Pakko kytätä välillä BBtä ja joka kerta Andyn puhetapa rupee hermostuttaan. En kestäis päivääkään sen kanssa samassa talossa. 😀 Hrrr…

  6. Merja says: Vastaa

    En oo kattonu sekuntiakaan julkkis-BB:tä, en ees oo tutkinu ketä siellä talossa on. Toki uutisotsikkoja nähny että Andy ja Reetu ja jotaa Ö-luokan julkkiksia siel on, mutta ei kiinnosta että tutkisin paremmin 😀

    Ja oon nähny hyvän leffan! Riddick! Eilen näin. Ja tänään taas ostin mm. herkullista strawberry&milkshake suihkusaippuaa.

  7. Nina says: Vastaa

    Kuitenki vaan härskisti kopioit mun todella originellin idean.

    1. Nina says: Vastaa

      PS. Ja TODELLAKIN katon BB:tä. Go Andy!

  8. Arja says: Vastaa

    Alkaa tolle julkkis-SS:lle pikku hiljaa lämpiämään, mietin vain kauanko kestää, että kaikki puhuu kuten Andy ????

  9. Arja says: Vastaa

    Julkkis-BB:lle =D

    1. Yllärihyvin siitä puheesta kuitenki saanu selvää! 😀

  10. Myy says: Vastaa

    Mä (me) sain keväällä suunnilleen samanlaisen laskun! Tai siis joku 350 euroa maksettavaa lisää vuodesta sen ennakkomaksun päälle. Tämä on ensimmäinen kerta, kun meillä on vesimittari ja olin ihan kuutamolla summasta. Mutta mikä täällä voi vuotaa, kun mitään ei näy! Ääääh.

    1. Mä en tota purematta kyllä niele 🙁 Ennakkomaksua siis toki pulittanut ja miehen osuudesta on maksamatta juu, mutta ei se noin paljon VOI olla.

    2. Myy says: Vastaa

      Kerro jos sulle jotain selviää. Me ei alettu vänkäämään ja nyt vähän harmittaa.

  11. Mari says: Vastaa

    Ei mitään julkkis-bb:tä jaksa! Ostin uuden kameran 😛 Ensi viikolla pitää varmaan ostaa uusi objektiivi..

    1. Oon huomannu ! 😀

  12. Anonymous says: Vastaa

    en ole katsonut julkkis bb eikä mitään kivaa ole tapahtunut vuosiin. -rixxe

    1. 😀

  13. Meillä kuluu vettä noin satasella kuussa. Karmea summa, mutta kun yhtiövastikkeessa ei veloiteta vedestä ennakkoon mitään, lasku on vaan nieltävä. Ensimmäinen vesilasku tässä asunnossa sai aamukahvit näppäimille ja siitä summasta on jo saatu pudotettua kulutusta karsimalla noin kolkyt euroa pois per kuukausi, joten ikävästi näyttää siltä että satku sivuun kuussa on ainoa tapa tästä tulevaisuuteen. Itketään yhdessä.

    1. Yhtiövastikkeessa siis vedestä maksankin, 20 e/hlö. Mutta vaadin silti jotain vesimittaritietoa laskun lisäksi!

    2. Myy says: Vastaa

      Mäkin haluaisin sellaisen edes vaikka kuukausitason raportin! Tietäisi missä lirisee. Pyykki- ja tiskikoneetkin on ihan uusia, niin ei ne voi jäätäviä määriä vettä syödä.

    3. No semmosta just tarvitsen, eihän ne voi laskuttaa ilman! Siis mittaritiedot tahdon.

      Ja joo, kerron. Maksettavaa tuli siis 255 euroa, josta mä sen 100 euron joo hyväksyn, koska miehen vesiosuus. Mutta mutta se loput…

  14. Taru says: Vastaa

    Sulle olis pieni haaste mun blogissa 🙂

    1. Jeee!

  15. Epe says: Vastaa

    Kissa löytyi kun oli karkuteillä pari päivää <3 tämän lisäksi palkitsin itseni suhteellisen pashkan kesän kunniaksi uudella Kånkenilla ja työkäyttöön menevällä tabletilla 🙂 Hei ja hyviä leffoja, eläinrakkaalle Marley and me <3 Itketti niin perhanasti, mutta hyvä elokuva oli kyllä kokonaisuudessaan!

    1. Oooo, Kånken! Tahtoo! 🙂

      Oon nähny leffan ja lukenu kirjankin! Awwwww!

  16. Ruu says: Vastaa

    En kato bb:tän en tosin ole seurannut niitä aikaisempiakaan kausia, mutta huvittaa se Julkkis sana, siinä kun koko laumasta tunnistin vaan tyyliin kolme tai neljä ja loput on ihan tuntemattomia, heikoissa kantimissa Suomessa julkkikset joilla on aikaa lähteä tuollaiseen mukaan. Ja aivan ihanat kengät tilasit!

    1. Nojoo, tommosta Seiskapäiväätasoa 😀 Mut EHKÄ JUST SIKS noista semijulkkiksista vois tullaki ihan jees kausi, ei ne ”oikeet” siellä välttämättä jaksa.

      Kengät on superit! Oispa livenäki. 😀

  17. Tottakai BiiBiitä täytyy seurata,olen iloinen idiootti =)
    Tosin hetkeäkään en telsusta ole päässyt seuraamaan mutta netistähän kaikki löytyy.
    Ändi on helmi,se on just tasan niin ärsyttävä ja sydänkäpynen samaan aikaan.Loistojätkä sen perusteella mitä sen kanssa muutamaan otteeseen kohdattu.
    Vesilasku ei kuullosta muuta kun normaalilta.

    1. Näin se varmaan on 🙁

  18. Aino says: Vastaa

    Mä luin ensiksi, että ”hiuksistani tipahti puolet lähiKAUPAN lattialle”. Jouduin lukemaan pari kertaa uudelleen, kun menin niin hämilleni. 😀

    1. No toi ois kyllä jo pelottavaa. 😀

  19. Mä oon sekoillut ympäri koko kaupunkia. Ihan skitso viikko mut nojaa, niinhän se on aina. Nii ja söin karkkia :DDDDDDD

    1. Oho!

  20. meillä on ihan NAURETTAVAT vesilaskut, meidän taloyhtiö taitaa yrittää kompata putkiremontin kustannuksia kuutiohinnoissa, siis jotain ihan kauheeta. ei nyt olla mitään minuutissa pihalle -suihkuttelijoita muttei nyt mitään ylenmäärin lottaajiakaan, siis ei tosiaankaan mitenkään asuta suihkussa. niin meidän suht halpa vuokra ei oo vesilaskuun nähden enää kovin edullinen ja ollaankin mietitty että jotain on pakko keksiä.

    jätin eilen avaimet kotiin ku lähdin kauppaan. mies oli pelireissussa mutta onneksi äityli tuli hätiin ja menin kotokotiin hengaamaan kunnes jalkapalloilija pääsi takas kotiin. siellä pienen pentti-koiran kanssa lenkkeilyä ja vanhan kissamuorin rapsuttelua vähän suunnittelematta koko pitkän päivän, soli ihanaa 🙂 jotenkin nykyään ne visiitit on niin lyhkäsiä vaikka aikaa olis kyllä. ehkä jatkossa muistais että voi koneella roikkumisen sijaan vaikka mennä äitin hoiviin 🙂

    1. Mä pelkään päivittäin, että jätän avaimet kotiin!

  21. Anonymous says: Vastaa

    en ole katsonut julkkis bb eikä mitään kivaa ole tapahtunut vuosiin. -rixxe

    1. Ty.

  22. Elisa says: Vastaa

    Apua, maksaako vesi NOIN paljon?? Kuulostaa ihan älyttömältä, kun opiskelijasolussa saan veden ja netin hintaan 20e/kk… 😀

    Mulla sairasloma jatkuu vielä kuun loppuun asti, ja senkin jälkeen treeni aloitettava hirmuisen hitaasti. Lisäksi mun kroppa on ihan lopussa fyysisesti, väsyn aivan älyttömän helposti ja tarvitsen päiväunet joka päivä (ennen ei puhettakaan sellaisista). Kurjuus 🙁

    1. No ei sen KUULEMMA pitäis maksaa. 🙁 Mutta saa nähdä. Murr.

    2. Ja mäkin olin viikon kipeenä. Ja nyt iski sit jälkikäteen niin jäätävä nuha, että huhhei. Mut onneks ehdin tossa pari päivää treenata, nyt on lihaksetkin niin puhkipoikki että tänään onkin hyvä pitää lepopäivä.

  23. Jennipenni says: Vastaa

    Voi ei, vaikka on ei oo mikään halvin vuokra, niin arvostan sitä että vesi sisältyy vuokraan 😀

    1. Hmm, eikös yleensä vuokralla asuessa vesi sisälly? Tai ainakin se on vakio.

  24. pinkkiä paskapaperia ♥ mistä tuota saa?! 😀

    1. Hmm…tuo taisi olla lahja isoveljeltä? 😛

  25. Pöh, city of bones oli mahtava! Minä, siskoni ja miljoona muuta pissistä on sitä mieltä. 😉 Olihan siinä huumoria ja silmäruokaa ja sillä pääsee aika pitkälle.

    1. Karkin voimalla 😉

Vastaa