Hih mikä naamio

Sain työni kautta jo jokin aika sitten Blissin kasvonaamion nimeltä ”triple oxygen instant energizing mask”. Tässä nyt viime iltoja yksin viettäessäni on ollut oikein kunnolla aikaa akkojen hömpötyksiin ja muistinkin tämän naamion. Ja sehän oli ihan tosi hassu naamio! Hihkuin ääneen, kun olin sen kasvoilleni levittänyt. Itse mönjä on kädellä kimaltelevaa ja liukasta, mutta heti kasvoille levittämisen jälkeen se muuttuu ihan itsekseen ja hetkessä partavaahtomaiseksi! Ja sen jälkeen hitaasti suhisten katoaa lähes kokonaan pois.

Naamiota pidetään viitisen minuuttia kasvoilla ja käyttää saa maksimissaan kolmesti viikossa. Ja ihosta pitäisi tulla raikkaampi, kirkkaampi, nuoremman näköinen jne. jne. Näistä en tiedä, mutta naamiota oli ilo käyttää. Se tuntui kivalta, tuoksui ÄLYTTÖMÄN hyvältä ja teki ihosta mukavan pehmeän, huomasin eron erityisesti seuraavana aamuna kasvoja pestessäni. Luulenpa, että tälle ei käy niin kuin yleensä mun naamioille, eli jäävät kaapin perälle kerran-pari käytettyinä. Tämä ei myöskään saanut ihollani mitään räjähdystä aikaan, mikä on aina positiivista.

Naamiota saa ainakin Kicksistä ja Stockaltakin kai, nettikaupoista sitä myy mm. feelunique. Hinta on huikeat viiskymppiä. Bliss on kallis merkki, mutta sillä on paljon kivaa, sellaista kotona tapahtuvaan hemmotteluun sopivaa kamaa. Mun tekis aina mieli ostaa Blissiä Kicksissä käydessäni, mutta joo, hinnat vähän rajoittavat.

Käytättekö te kasvonaamioita? Lemppareita?

EDIT: Toisen kerran tätä käyttäessäni tajusin lukea myös käyttöohjeet tarkemmin. Naamion pitää antaa vaikuttaa niin kauan (eli siis n. 5 min) että kaikki vaahto kasvoilta on kadonnut! Tuntuu tosi jänskältä ja suhisee hassusti. Vasta sitten kasvot pestään.

21 Comment

  1. Olen hillonnut näytekokoa tuosta tuotteesta jo vaikka miten pitkään, ehkäpä tämän innoittamana saan aikaiseksi itsekin kokeilla. Kaikkea liian kivaa tai erikoista aina huomaamattaan vähän säästelee, kun pitäisi vaan retkaista korkki auki ja pistellä menemään. Kiitti, Kissis! 🙂

    1. NIIN TOTTA. Ja sit huomaa, että on menny jo vähän vanhaks ja harmittaa! 😀 Mulla käy noin usein etenkin shampoopullojen kohdalla, en raaski korkata ja sit kun raaskin, niin tehot on jo kadonnu. 😀

      Sitäpaitsi eihän sitä edes koskaan tiedä, koska kuolo korjaa. Sit kyllä harmittaa, kun jäi niin paljon kivoja kosmetiikkatuotteita avaamatta. 🙁

  2. Toi Bliss on ihana sarja! Niiden vaahtoputsari on kans ihan parhautta, samoin käsivoide. Ja kaikissa on ihan parhaustuoksu!

    1. Joo, ja ihania nää purkitkin kaikki. Vartalovoiteita oon ostanut samaa sarjaa ja ne on kans olleet tosi jees.

  3. Nonnu says: Vastaa

    Toi on hyvä! Sain vuosi sitten tuon blogin kautta kokeiluun ja kyllähän tohon oli pakko rakastua. Noi Blissit on muutenkin tosi hyviä. Me likey 🙂

    1. Määki 🙂 Haluun lisää!

    2. Nonnu says: Vastaa

      Kicksissä on 9.12. joulukalenteritajouksena se Faboulous Foaming Face Wash vaan 13,50 € Se on pakko kotiuttaa kyllä siihen hintaan!

    3. Ooooooooooooooooooooooh.

  4. Merja says: Vastaa

    Mulla on käytössä Lumenen kasvonaamio Vitamin C+ -sarjasta. Siinä on tuoksu kans ihan älyttömän kiva ja se toimii mun iholla. Hintakin on sopiva mun lompakolle.

    1. Lumene on kyllä tosi hyvä. Käytän tällä hetkellä mm. Lumenen kasvovettä, semmosta ”kaikki yhdessä”-vettä. Tosi jees.

  5. mielenkiintoinen tuote .. puhdistaako toi syväpuhdistuksen tapaan ? entä jättääkö kasvot kuinka kuiviksi? tarviikoo voidetta puhdistuksen jälkeen ?

    1. Hmm, en kyllä tiedä tosta syväpuhdistavasta vaikutuksesta. Mulla ainakaan ei hirveästi kuivata ihoa, joskin ei kosteutakaan. Kosteusvoidetta laitoin ton jälkeen.

  6. Niin ja toi sun banneri on ihana <3 itsekkin kahden kisumisun emäntä <3!

    1. Kiitos, kaveri sen teki ja on ollut ihan melkein blogin alusta asti. 🙂

  7. Anonymous says: Vastaa

    Onks tää bliss niiku sama kun se millä huulirasvoja? Tahtoisin kokeilla tätä ja kasvojenkuorintaa jota Karkkipäivää blogin Sanni kehui.

    1. Hups taisin sekoittaa blistexiin 😀

    2. Heh joo, Blistex on huulirasvoja. Blissillä on kyllä kaikenlaista, myös huulirasvoja! Tosi ihanalta näyttää kaikki.

  8. joo kyllä naamoidaan. Nyt on Exuviance Puryfying Clay mask. Aika tyyris mutta ihmeen riittoisa.
    -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

    1. Mulla on Exuviancen silmänympärysvoide!

  9. Käytän naamioita viikottain. Puhdistavista naamioista ehdoton suosikkini on Now Foodsin savinaamiot, joiden hinta on naurettavan alhainen. Kosteuttava naamiosuosikki löytyy V 10 Plussalta ja kiinteyttävä Dr. Hauschkalta. Blissin naamio vaikuttaa tosi erikoiselta. 🙂

    1. Savinaamiot on kyllä hyviä, ainaki tällaiselle rasvaiselle nassulle.

Vastaa