♥ -arvonta

arvonta

Hei ihanat! Instagramin puolella olis pieni ystävänpäivä-arvonta käynnissä. ♥ Menkää siis sinne, jos kuvassa näkyvät söpskät tuotteet kiinnostelee: @kissisheini

Olis kyllä kiva kuulla, miten sä vietät ystävänpäivää? Onko jotain spesiaalia, kavereiden tai poikaystävän kanssa? 🙂 Mä en itse ole mitenkään romanttinen luonne, mutta on jotenkin hauskaa, että poikaystävä haluaa aina viettää ystävänpäivän yhdessä ja tuli nytkin reissusta kotiin, koska pitää kuulemma ystävänpäivänä olla yhdessä. Ja aiempina vuosina olen saanut kukkia ja ollaan käyty syömässä ja kaikkea kivaa. Tänä vuonna tän mun influenssan takia tuskin mitään spessua tapahtuu, mutta kiva kun tyyppi on taas kotona. ♥ (Hih, ja sain tänään tuliaisiksi kauniin suklaarasian ja uuden Coralista-poskipunan!)

arvonta

Vastaa